Yeni Yönetimden, Başkan Saraoğlu’na Ziyaret

Yeni Yönetimden, Başkan Saraoğlu’na Ziyaret

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarete, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı da eşlik etti. Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar odaları ve üyeleri hakkında Başkan Saraoğlu’na kısa bilgiler verdi.

Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, 3. Sanayi sitesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Saraoğlu, İlçemizde sanayi sitesinde yaşanılan işyeri sıkıntısının çözülmesi ve sanayi sitesinin geliştirilmesi amacıyla 3. Sanayi sitesi taslak çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “Odalar arası işbirliğin Gediz’i daha ileri noktalara taşıyacağını belirtti. Gediz için her türlü konuda işbirliğine açık olduklarını vurgulayan Başkan Saraoğlu, istişarelere önem verdiklerini vurguladı.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni yönetimin İlçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yayınlama: 24.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.