Yeniden aday gösterilen Başkan Gürsel Uçar 2. dönem hedeflerini paylaştı

CHP GENEL MERKEZİ TARAFINDAN YENİDEN ADAT GÖSTERİLEN DATÇA BELEDİYE BAŞKANI GÜRSEL UÇAR, CHP İLÇE BİNASINDA DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIDA İKİNCİ DÖNEM HEDEFLERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI.

Yeniden aday gösterilen Başkan Gürsel Uçar 2. dönem hedeflerini paylaştı
Yayınlama: 07.12.2018
A+
A-

CHP Genel Merkezi tarafından yeniden adat gösterilen Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP ilçe binasında düzenlediği toplantıda ikinci dönem hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

CHP İlçe Teşkilatında büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Gürsel Uçar, “3,5 yıllık başkanlık dönemimde yaptığım hizmetleri daha ileriye götürmek için adaylığımı koydum. Tekrar aday gösterilmem yaptığımız hizmetlerin halkımızın yanı sıra genel merkezimizin ve parti teşkilatımızın takdiridir kendilerine verdiği desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Datça’nın tarihi zenginliğini ve doğal güzelliğini koruyacağız. Datça’yı gelecek nesillere bugünkü doğal güzelliğiyle bırakmak istiyoruz. Datça iyi büyümeli, iyi gelişmeli, 40 yıl sonra 40 bin nüfus demeliyiz. Datça’yı 100 bin nüfusa ulaştırarak daha iyi gelişmesini sağlayamayız. Datça 40 yıl sonrada 40 bin nüfusuyla sadece Türkiye’nin değil; dünyanın en güzel yaşanabilir kenti olmalıdır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.