Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 Yıldırım Ulupınar: Turizmi 12 Aya Yayacağız

İYİ Parti İzmir Milletvekili

İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını Çeşme’de sürdürdü.

İYİ Parti’nin vizyonunu açıklamak için Çeşme’nin köylerinde boy gösteren İYİ Partililer, ilçe genelinde turizmi artırmak ve 12 aya yaymak için izleyecekleri yol haritasını anlattı.

Çeşme’yi evi olarak gördüğünün altını çizen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, uygulayacakları özel teşviklerle turizmin canlanması için çalışacaklarını kaydetti.

İlk beş hedefi

Ildırı Köyü Muhtarı Erdem Yavuz ile yörenin sorunlarını konuştuklarını ifade eden İYİ Partili Ulupınar, “Germiyan ve Ildırı köylerinde hemşehrilerimizle buluştuk. Bölgenin sorunlarını iyi biliyoruz. Ege destinasyonunu canlandıracağız. Turizm yaşam döngüsü ve taşıma kapasiteleri dikkate alacak şekilde hedefler belirleyeceğiz. Turist ve gelir açısından uluslararası turizm pazarında Türkiye’yi ilk 5 ülke grubuna gireceğiz. 5 yıl sonunda, yıllık 45 milyar dolar turizm geliri elde edeceğiz.” dedi.

Kadrolarımız göreve hazır

İYİ Parti’nin kadrolarıyla ülkenin içinde bulunduğu karamsar tablodan çıkacağını söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, “Geleceğe olan inancın kaybedildiği durumdan çıkarılması için, yeni dünyanın gereklerine uygun çözümlerle ülkeyi yönetmeye hazırız. Bunu tüm ziyaretlerimizde İzmirli hemşehrilerimize anlatıyoruz. Kutuplaşmadan, ötekileştirmeden beslenen zihniyetle ülkenin geldiği kördüğüm noktasında çıkış İYİ Parti kadrolarında ve genel başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde olacak.” şeklinde konuştu.
Yargıda adaletin tesisi, ekonomide şahlanan bir Türkiye için yapacakları çok iş olduğuna işaret eden İYİ Parti Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, “Türkiye’nin özgürlüklere uzanan bir ülke olması gerekiyor. İktidar olunca yapacağımız ilk işlerden biri OHAL’i ve internet üzerindeki tüm yasakları kaldırmak olacak. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi yeniden inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Akşener İzmir’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın (pazar günü) İzmir’e geleceğini hatırlatan İYİ Partili Ulupınar, Akşener’in Bergama Cumhuriyet Meydanı’ndan sonra Tire’de vatandaşlara hitap edeceğini, daha sonra ise Gündoğdu Meydanı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenecek iftar programında yer alacağını söyledi. İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, genel başkanı görmek isteyen tüm İzmirlileri programa davet etti.