Yılmaz Özdil’den Koronavirüs hakkında İzmir’i tedirgin edecek sözler: ‘İnsanlar alarm durumuna geçmeli!’

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Gazeteci Yılmaz Özdil, Koronavirüs konusunda İzmir hakkında kara tablo çizdi. Özdil, Başkan Soyer’in İzmir’e resmi rakamları açıklamasını istedi.

Yılmaz Özdil’den Koronavirüs hakkında İzmir’i tedirgin edecek sözler: ‘İnsanlar alarm durumuna geçmeli!’
Yayınlama: 24.03.2020
A+
A-
https://youtu.be/dHhK2awOMJk

İzmirli yazar Yılmaz Özdil, korona salgınıyla ilgili memleketi İzmir için kara tablo çizdi, insanların dikkatli olması için çarpıcı sözler söyledi.

Ruhat Mengi ile Her Açıdan adlı programda konuşan İzmirli gazeteci, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu, İzmir’i endişelendiren sözler söyledi. Özdil, İzmir’le ilgili rakamların elinde olduğunu belirterek çağrıda bulundu.. Yazar Özdil, kent yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in topluma açıklamada bulunması ve alarma geçilmesi gerektiğini dile getirdi.

‘SOYER RAKAMLARI HALKA AÇIKLAMAK ZORUNDA’

Özdil, İzmir ile ilgili aldığı bilgiler ile ilgili, “Üzülerek söylemem gerekir ki bu meselede İstanbul’dan sonra şu anda en büyük darbeyi yemiş olan şehir İzmir. Buradaki rakamlar benim elimde var. İzmir’i yöneten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere topluma bu rakamları açıklamak zorundalar. İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.