Yoğun kar yağışı Çal’da yolları kapattı

Denizli’nin Çal ilçesinde bu sabah saat 08.30 sıralarında başlayan kar yağışı oldukça etkili oldu. Çok sayıda köy yolu kapandı. Ana yol diye bilinen artellerde bile sürücüler zor anlar yaşadı. Çal’ın Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Böyle eziyete can kurban. Gerekirse 24 saat çalışalım, yeter ki kar yağmaya devam etsin, kuraklık bitsin” dedi.

Yoğun kar yağışı Çal’da yolları kapattı
Yayınlama: 18.01.2021
A+
A-

Türkiye’nin bir çok bölgesi gibi Denizli’nin çoğu bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Çal ilçesinde bu sabah saat 08.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oldu. Kısa sürede köy yolları kapandı. Maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Ana artel diye tabir edilen ana yollar ile caddelerde bile sürücüler çok zor anlar yaşadı.

BAŞKAN ÇOK MUTLU

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, kar yağışını önceden beklediklerini, 5 ekibi hazır tuttuklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz. Tuzlama, kumlama çalışmalarının yanı sıra kepçeler ile yolları açık tutmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Azık konuşmak gerekirse, günlerce kar nedeniyle esaret altında kalmaya razıyız. Çünkü, kuraklığı bu kar yağışları bitirecek. Bizde gerekirse 24 saat aralıksız çalışalım önemli değil. Yeter ki kar yağışı devam etsin. Böyle eziyete can kurban. Kar yağışı bizleri çok mutlu etti. Rabbime binlerce kere şükürler olsun, yüzümüzü güldürdü” dedi.

Kar yağışı öğle saatlerinde de etkisini kaybetmeden devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.