Yolcu dolu iki minibüs çarpıştı, alev alan minibüsler kül oldu

İzmir’in Bornova ilçesinde iki yolcu minibüsünün çarpışması sonrası çıkan yangında iki yolcu minibüsü de yanarak kül oldu. Meydana gelen kazada 4’ü yolcu 6 kişi yaralandı.

Yolcu dolu iki minibüs çarpıştı, alev alan minibüsler kül oldu
Yayınlama: 19.06.2021
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 7056 sokaktaki dört yol ağzında meydana geldi. İddiaya göre B.D. idaresindeki 35 M 9330 plakalı Gültepe-Pınarbaşı dolmuş hattında çalışan minibüs ile T.K yönetimindeki 35 M 8841 plakalı Pınarbaşı-Eskiçamlık hattında çalışan minibüs, sokak kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan birinde çıkan yangın, diğer araca da sıçradı. Yanmaya başlayan minibüsteki yolcular, vatandaşların çabasıyla çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada şoförler B.D. ve T.K. ile minibüslerde yolcu konumunda bulunan H.M. ve Suriye uyruklu Y.M., M.L. ve M.H.H. yaralanırken, yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla Türkan Özilhan Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yanan araçlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.