Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yücel İldiz, Merak Edilen Soruları Yanıtladı!

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, dün akşam katıldığı bir Televizyon programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Denizlispor’un ligin ikinci devresinde izleyeceği yol haritası hakkında bilgiler veren İldiz, transfer çalışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel
Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, dün akşam katıldığı bir televizyon programında Denizlispor’un transfer sürecini ve ikinci devrede izleyecekleri yol ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emenike iddialarından, takım içi motivasyona, Denizli’de taraftar ve kent desteğinden bahseden İldiz, gerçekleştirdikleri transfer görüşmeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLADI

Takımının son hafatalardaki performansını değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ”Takımımız bu hafta İstanbulspor karşısında olgun bir takım gibi oynadı ve kazandık. Her hafta üzerine koyarak giden bir takım olduk. Taraftarımız maçlara gelmeye başladı dolu tribünler bizi daha motive etti. Primler takımı motive edecek hale geldi. Ali Çetin’e bunun için teşekkür ederim. Rakiplerimize saygı duyarak futbolcularımıza verdiklerimizi sahada sonuçlarla aldık. Başarı ayrıntılarda gizli.” ifadelerini kullandı.

”EMENİKE’Yİ KİM İSTEMEZ, AMA MADDİ GERÇEKLER VAR”

İkinci devre öncesi ara transfer dönemini değerlendirmek istediklerini söyleyen İldiz, transfer döneminde izleyecekleri strateji hakkında da düşüncelerini paylaştı. Transfer çalışmaları ile ilgili olarak, “Biz takımımızı bozmayacağız. Arkadaşlarımızın performansına güveniyoruz. En fazla 2-3 oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz.” dedi. Emenike iddialarına da açıklık getiren Teknik Direktör İldiz, ”Emenike zaman zaman arar beni sohbet ederiz. Koç naber nasılsın der sadece konuşuyoruz. Emenike’yi kim almak istemez ki ama maddi gerçekler var.” ifadelerini kullandı. Süper Lig Yolu’na konu ile ilgili daha öncesinde bilgi veren İldiz, Denizlispor’un Emenike’yi getirecek maddi gücünün olmadığını, Emenike’nin de Çin’e gitmek istediği söylediği belirtilmişti. Yapılan bir diğer transfer görüşmesinden bahseden ildiz, Alanyaspor’da forma giyen Mbilla Etame ile görüşme halinde olduklarını ifade etti.

”İLK DEVRENİN EN İYİ TARAFTARI DENİZLİSPOR TARAFTARIDIR”

Bu sezon Denizlispor’a kentin desteğini de değerlendiren Teknik Direktör Yücel İldiz, “Futbol maçları sahada oynanıyor. Biz sahada oynuyoruz herkes etik olsun. Futbolcularımıza sahip çıkmasını biliriz. Denizli’de dinamikler harekete geçti ancak sponsorluk konusunda yardıma ihtiyacımız var. İlk yarının en iyi taraftarı tabi ki Denizlispor taraftarıdır. Bütün şehir dinamikler harekete geçti. Ama sponsorluk desteği lazım. En iyi taraftar 1. Numara Denizli seyircisi diyebilirim. 2. Numara tabi ki Eskişehirspor seyircisidir.” dedi. Denizli’de Taraftar gruplarına da seslenen İldiz, “Yeşil Cephe ve diğer taraftar gruplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi çok motive ediyorlar. Onlar bizi desteklemeye devam etsinler oyuncu arkadaşlarımızla birlikte başarıya gidilecektir.Sorulan soru üzerine bir taraftar grubumuza ve onun üzerinden hepsine teşekkür ettim yanlış anlaşılmasın. Zaten bütün taraftarların birleşmesi lazım. Buradan tüm taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

LİGDEKİ RAKİPLER HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Spor Toto 1.Lig’deki yakın rakipleri hakkında da değerlendirmelerini paylaşan Teknik Direktör İldiz, Lider Gençlerbirliği ile ilgili “Gençlerbirliği bu performansını devam ettirebilir o tecrübeleri var. Tabi ki ciddi favori sezon başından beri ama 3 puan sisteminde her an herşey olabilir. Gençlerbirliği avantajlı ama bizde yarışda olacağız. Bütün takımlarda yakın puanda her an her şey olabilir.” dedi. Denizlispor’un 5 puan gerisinde 3.sırada bulunan en yakın rakibi olan Gazişehir’i değerlendiren İldiz,”Gazişehir Gaziantep geçen sene finalden döndü. Sonuna kadar kovalayacaktır iyi bir takımlar ve en ciddi rakiplerimizden biri” dedi. Eski takımı Kardemir Karabükspor’un gidişatının sorulması üzerine ise, “Kardemir Karabükspor’da dinamikler belli isterlerse takımı hemen çıkarabilecek güçtedirler. İstemezlerse çay molası vermeden düşecektirler.” dedi. Play-off potasındaki rakipler ile ilgili fikirlerini de şu sözlerle özetledi:
  • “Ümraniyespor sezon sonuna kadar iddiaları devam edecektir. Çetin ceviz bir rakibimiz. Şampiyonluk yarışında olacaktır.”
  • “Osmanlıspor çalkantılı bir dönem geçirdi. Süper lig kadrosu vardı bazı oyuncuları gitmiş olsada kadro yapısı ile saha dışında sorunları yoksa en ciddi rakiplerimizden”
  • “Adanaspor şirket takımı tek bir kişinin baktığı bir ekip. Bayram başkanın yaptığı çıkışla geri düştü. Coşkun hocayla birlikte ikinci yarı Adanaspor çıkışa geçecektir.”
  • “Umarım Eskişehirspor transfer tahtasını açarsa ligde daha çok puanlar toplayacaktır.”
  • “Giresunspor’un ciddi çalışmalarla devam ederse hâlâ şansı olduğunu düşünüyorum.”
  • “Altay köklü bir kulübümüz lige çıktı genç yönetimleri var. Umarım bu sezon onlara bir ders olur ve önümüzde ki sezon bildiğimiz eski Altay gibi olurlar.”

‘ŞU AN LİG BİTSEYDİ, ÜST LİGDEYDİK!’

Ligin ikinci devresi ile ilgili hedeflerini de özetleyen İldiz, “Denizlispor olarak iyi bir ivme yakaladık ama yolun yarısındayız. Şuan lig bitseydi üst ligdeydik. İkinci yarıya inanılmaz konsantre ile girmeliyiz. Bütün şehir bütün dinamiklerimizle bizde elimizden geleni yapacağız.” ifadeleri kullandı.