Yukatel Denizlispor yönetimi Yücel İldiz’i uğurladı

Yukatel Denizlispor ile yollarına ayıran Yücel İldiz’den son açıklama geldi. Denizlispor’u 9 yıl sonra Süper Lig’e taşıyan İldiz,”Yaklaşık 1.5 sezondur Denizli’deyiz. Gerçekten Denizlililerle et ve tırnak gibi olmuştuk.Yönetim kurulu görevimizi son verme kararı almış. Saygı duyuyorum. Ayrıca bununla gurur duyuyorum. Açık ve net bir şekilde söyleyeyim’dedi.

Yukatel Denizlispor yönetimi Yücel İldiz’i uğurladı
Yayınlama: 09.10.2019
A+
A-

Yukatel Denizlispor’da tek taraflı fesih sonucu görevine son verilen Teknik Direktör Yücel İldiz, ayrılık kararının arından DRT’ye konuştu. DRT muhabiri İbrahim Alayont’a veda sözlerini ileten İldiz, dün saat 19:30 sıralarında yardımcılarıyla birlikte kulüpten ayrıldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı AW823523_01.jpg

İŞTE YÜCEL İLDİZ’İN SON AÇIKLAMALARI

Denizlispor’da başarılarla dolu güzel günler geçirdiğini belirten İldiz,“ Yaklaşık 1.5 sezondur Denizli’deyiz. Gerçekten Denizlililerle et ve tırnak gibi olmuştuk. Hakikaten çok güzel günler yaşadık. Geldiğimiz günden bugüne kadar bizi destekleyen tüm Denizlispor camiasına, Denizlililere çok teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim açıkçası buradan alnımız açık, başımız dik ayrılıyoruz. Son derece müsterihim. Hem burada yaptığımız işlerle, hem birlikte yaptığımız çalışmalarla gurur duyuyorum. Denizlispor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Yönetim kurulu görevimizi son verme kararı almış. Ona da saygı duyuyorum. Ayrıca bununla da gurur duyuyorum. Açık ve net bir şekilde söyleyeyim. Alnımız açık gidiyoruz. Müsterih olarak gidiyorum” dedi.

KAYNAK: Denizligazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.