Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YUKATEL Denizlispor’un gözdesi kulüpsüz kaldı

YUKATEL Denizlispor transfer sezonunda en büyük transfer operasyonunu Malili kanat oyuncusu Bakary Sako için gerçekleştirmişti. Yeşil-siyahlılara transferi son anda gerçekleşmeyen Sako kulüpsüz kaldı.

YUKATEL Denizlispor transfer sezonunda

Süper Lig ekibi YUKATEL Denizlispor transfer sezonunda 14 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlılar, transfer sürecinde ‘Yıldız Transfer’ olarak nitelendirdiği bir transfer ise gerçekleşmedi. Kariyerinde Saint-Etienne, Wolwerhampton, Crytal Palace ve West Brom. gibi önemli takımlar bulunan Malili kanat oyuncusu Bakary Sako, YUKATEL Denizlispor ile sözleşme imzalamak için Denizli’ye kadar gelse de transfer son anda iptal olmuştu.

YUKATEL Denizlispor’un sosyal medyadan uçak emojileri ile duyurduğu Bakary Sako transferinin iptal nedeni ise mali konularda yaşanan anlaşmazlık olduğu açıklansa da oyuncunun sakat olduğu basında yer bulmuştu.

KULÜP BULAMADI

Bakary Sako’nun sol ayak bileğinde parçalı kırığa bağlı platinlerin bulunduğu tespit edildiği için transferinin gerçekleşmediği yönündeki haberlerin ardından sona eden transfer sezonunda Sako kulüp bulamadı.

Göztepe ile Yolları Ayrıldı, Şimdi Boştalar