Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yukatel Denizlispor’un yeni hocası Bülent Uygun oldu!

Yukatel Denizlispor’da Mehmet Özdilek’ten boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Uygun getirildi. Prensip anlaşmasına varılan Uygun sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Yukatel Denizlispor’da Mehmet Özdilek’ten

Yukatel Denizlispor, 2019-2020 sezonunda 3. teknik direktörü ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Sezona Yücel İldiz yönetiminde başlayan yeşil-siyahlılar 8. haftada takımın başına getirilen Mehmet Özdilek ile 22. haftada Kayserispor maçında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından yollar ayrılmıştı. Teknik direktör arayışında bu sezon kısa bir süre Kayserispor’u çalıştıran Bülent Uygun takımın başına getirildi.

‘KADRO YAPISINI BİLEREK GELDİK’

Prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Bülent Uygun ile bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde imza töreninde sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Bülent Uygun,”Denizlispor bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır. Ancak son bir kaç haftada alınan talihsiz sonuçlar teknik direktörler açısından değişikliklere neden oluyor. Sonuçta bizi bu şerefli forma altında görev yapmamız için layık gördüler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Buraya kadro yapısını bilerek geldik. Biz elimizdeki arkadaşlarımızın performansını ne kadar geliştirebilir, sisteme ne kadar uygun hale getirebilirize bakacağız.”dedi.

‘TARAFTARIN İSTEMEDİĞİ YERDE BİZİM DURMA ŞANSIMIZ YOK’

Taraftara mesaj veren Uygun,”Taraftarımız bu takımın, bu formanın, bu armanın sahibi. Bizler gelip geçiciyiz. Bizler hizmet etmek için varız. Taraftarın istemediği yerde bizim durma şansımız yok. Taraftarımızın bilmesi gereken Mehmet Özdilek de Yücel İldiz hocamda bu takım için çalıştı. Biz de çalışacağız. Benim taraftardan ricam Denizlispor’a sahip çıkmasıdır.”dedi.

Denizlispor’un düşmesi konusunda bir korkusu olmadığını belirten Uygun, futbolcu kalitesi, inanç ve felsefenin takımı yukarıya taşıyacağını belirtti.

BÜLENT UYGUN KİMDİR?

Teknik direktörlük kariyerine 2005 yılında Sivasspor’da başlayan Bülent Uygun, Bucaspor, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Umm Salal, Osmanlıspor, Al Gharafa, Al Rayyan ve Kayserispor kulüplerini çalıştırdı. Kariyerinde takımların başında çıktığı 285 maçta 117 galibiyet, 72 beraberlik ve 96 mağlubiyetlik performans sergilendi. Bu maçlarda 423 puan toplarken 1,48 puan ortalaması tutturdu.