Yukatel Merkezefendi, Galatasaray’ı deplasmanda farklı geçti

Yukatel Merkezefendi Denizli Basket deplasmanda karşılaştığı Galatasaray Nef’i 83-100 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sezon Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet gibi İstanbul’un köklü takımlarını mağlup eden Denizli temsilcisinin son kurbanı Galatasaray Nef oldu.

Yukatel Merkezefendi, Galatasaray’ı deplasmanda farklı geçti
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

Geçtiğimiz hafta evinde Türk Telekom’u mağlup eden Yukatel Merkezefendi Denizli Basket Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray Nef’e konuk oldu.

Altaş Egeyön Spor
Altaş Egeyön Spor

YUKATEL MERKEZEFENDİ İLK ÇEYREĞİ ÖNDE KAPATTI

Merkezefendi maça iyi başladı. Denizli temsilcisi çeyreği 26-20 üstün tamamladı. Nikos 8 satı ile Denizli temsilcisinde öne çıkan ismi oldu. Galatasaray Nef’te ise Caloiaro 9 sayı kaydetti.

İKİNCİ ÇEYREKTE 3’LÜK İSABETLER KONUŞTU

Maçın ikinci çeyreğinde özellikle 3’lük isabetlerle farkı bir ara 12 sayıya yükselten Denizli temsilcisi bu seviyede kalamadı. Galatasaray Nef’te Ennis’in etkili oyunu farkı tekrar 6 seviyelerine indirdi. İkinci çeyrek skoru 22-22 olurken, Yukatel Merkezefendi soyunma odasına 48-42 önde gitti.

YUKATEL MERKEZEFENDİ FARKI AÇTI

Yukatel Merkezefendi üçüncü çeyrekte farkı açtı. Denizli temsilcisinde Hamilton’ın pota altında sayıları ve savunmadaki blokları, Peterka’nın 3’lükleri 6 sayılık farkı 16’ya çıkardı. Denizli temsilcisinin 24 sayı kaydettiği periyotta Galatasaray Nef 14 sayı buldu. Bu çeyreği Denizli Basket 72-56 üstün geçti.

HEİDEGGER MAÇI BİTİRDİ

Yukatel Merkeefendi maçın son çeyreğinde Heidegger’in önemli performansı ile maçtan 83-100 üstün ayrıldı. Galatasaray’da maçın son anlarında Ennis hakeme saldırdığı için oyun dışında kaldı. Denizli temsilcisinde Heidegger 25 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.