Yüzme Eğitiminin Adresi: Bornova Belediyesi

Yüzme Eğitiminin Adresi: Bornova Belediyesi
Yayınlama: 11.07.2018
A+
A-

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’ndeki yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz tatilindeki öğrencilerin akın ettiği yarı olimpik açık ve kapalı havuzlarda, her ay 1.250 çocuk ve genç yüzme eğitimi alıyor.

Bornova Belediyesi’nin yıl boyunca verdiği yüzme kurslarında yaz dönemi büyük ilgi gördü. Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’ndeki yarı olimpik açık ve kapalı havuzlarda verilen eğitimler, 6-18 yaş arası 1.250 kursiyerin katılımıyla başladı. Temel yüzme ve stil eğitimi ile suyu sevdirmek amacıyla düzenlenen kurslar, yaz boyunca 3 dönem halinde gerçekleşecek.

Cankurtaranların Gözetiminde

Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Perşembe olmak üzere haftada iki gün, 1 ayda 8 saat olarak gerçekleşen eğitimler, 4 cankurtaran ve 2 sağlık görevlisi gözetiminde 8 antrenör tarafından veriliyor. Bornova Belediyesi, mevcut tesislerini eğitim havuzu olarak kullanırken profesyonel anlamda spora yatkın olan yetenekli çocuklar ve gençler, yüzme ve su topu kulüplerine yönlendiriliyor.

Havuz Hijyeni Kimyager Kontrolünde

Havuzların hijyeni ve suyun kontrolleri ise pek çok tesiste bulunmayan kimyager tarafından yapılıyor. 09.00’dan 19.00’a kadar 6 seans halinde gerçekleşen kurslara katılanlar için servis imkanı da mevcut.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.