Zeybekci, Aday Adayları ile Bir Araya Geldi

Zeybekci, Aday Adayları ile Bir Araya Geldi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, yerel seçimler için hazırlıklara son sürat devam ediyor.  Zeybekci’nin AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda aday adayları ile bir araya geldiği ve sürece yönelik önemli mesajlar verdiği öğrenildi.

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin Ak Parti’den İzmir adayı olarak açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği İzmir Ak Parti’de , Zeybekçi  İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile birlikte belediye başkan aday adayları ve ilçe başkanları ile önemli bir buluşmaya imza attı. İl Binası’nda gerçekleşen zirveye aday adaylarının yanısıra  Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da katıldığı öğrenildi.

Zeybekci’nin toplantıda aday adaylarına önemli mesajlar verdiği öğrenilirken,  edinilen bilgilere göre AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı, aday adaylarının kendilerini tek tek tanıttıkları toplantıda Denizli’de başkanlığı nasıl kazandığını anlattı ve “Birlik olun, kim aday gösterilirse onun etrafında birleşerek sahada çalışmaya devam edin” mesajı verdi. 

AK Parti Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci’nin hedeflerini açıkladığı toplantıda İzmir’i kazanacağına inancının tam olduğunu vurguladığı da bildirilirken, İzmir’de Büyükşehir ve en az 20 ilçeyi kazanacaklarına inandığını, herkesin de bu inançla çalışmasını beklediğini belirttiği öğrenildi.

Yayınlama: 11.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.