Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci, Denizli’yi Örnek Gösterdi, İzmir’de de Aynı hizmeti Yapacağını Söyledi

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi için memleketi Denizli’ye geldi.

31 Mart yerel seçimlerinde

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi için memleketi Denizli’ye geldi. 29 Ekim Bulvarındaki mitingde vatandaşlara seslenen Zeybekci, 2004-2011 yılları arasında görev yaptığı dönemi anımsatarak İzmir’e de aynı hizmetleri yapacaklarını söyledi.

”İZMİR ÇAMUR VE PİSLİKTEN KURTULACAK”

Zeybekci,”İzmir’de çamurdan çukurdan kanalizasyonda çöplerden kurtulsun mu? Denizli’de yaptıklarımızı inşallah orada da yapacağız. Denizli’de gösterdiğimiz örnekleri orada da göstereceğiz. Hizmet destanı 7 yıl bu kardeşiniz yaptı. İzmir’de hizmet destanları orada da başlayacak. Denizli hava kirliğinde kuşların bile uçmadığı şehirdi. Biz geldik Denizli’de hava kirliği bitti. Bağırsak deresi değimiz 700 dönümlük arazi Ak Vadi Parkı haline geldi mi? Avrupa standartlarını bile üzerinde oldu Denizli. Kimin sayesinde recep tayip Erdoğan sayesinde” dedi