Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci, İzmir’de Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Önceki döem Ekonomi Bakanı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Mövenpick Otel’de düzenlenen yemekte İzmir’de yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi. Tanışma yemeğine İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, dernek yönetimi, iş ve siyaset dünyasından seçkin isimler katıldı.

Önceki döem Ekonomi

Konuşmasında İzmir’e inanmasam burada olmazdım diyen Nihat Zeybekci ; “İzmir’i almak gibi bir amacımız yok. Biz İzmir’e kendimizi vereceğiz. İzmir’in gönlüne, kalbine gireceğiz.” dedi. Denizlililer Deneği Başkanı Veli Kasap ise Nihat Zeybekci’nin adaylığının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, aynı zamanda dernek olarak İzmir ve Denizli arasında köprü görevi gördüklerini ifade etti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci

ZEYBEKCİ: “İZMİR DÜNYA’NIN EN GÜZEL ŞEHRİ OLMA KABİLİYETİNE SAHİP”

İzmir’in her şeyiyle muhteşem tasarlanmış Dünyanın en güzel şehir olma kabiliyetine sahip bir şehir olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci ” Sebebi şu bu falan değil. Sorumlusu Ayşe, Mehmet de değil. Ama denk gelmemiş. Genel itibariyle iktidar ve yerel yönetim tam anlamıyla senkronize olamamış. Veya İzmir biraz hor kullanılmış. İzmir’in ihtiyaçları başka, yerel yönetimlere sahip olanların öncekileri bambaşka. Böyle bir iklim oluşmuş.” dedi.

ZEYBEKCİ: “İZMİR’İN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ”

Adaylığının açıklanmasının ardından basın mensuplarının “İzmir’i alacak mısınız?” sorusuna verdiği cevap üzerinden düşüncelerini ifade eden Zeybekci; “İzmir’i almak gibi bir amacımız yok. Biz İzmir’e kendimizi vereceğiz. İzmir’in gönlüne, kalbine gireceğiz. Ne kazanacağız biliyor musunuz? Siyaseten millete hizmet etme fırsatı yakalamak her kula nasip olmaz. Düşünsenize Denizli Tavas”ın Uzunpınar köyünden bir tütün amelesinin çocuğu olarak buraya geliyorsunuz. Ve 5 milyon vatandaşın hizmetkârı olma fırsatı yakalıyorsunuz. Milyonlarca insanın “Allah Razı Olsun” sözüne mazhar olabilmek en büyük hedefim. Hepimiz gelip geçiciyiz. Önemli olan arkamızdan güzelliklerle anılabilmek.” şeklinde konuştu.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap

KASAP : “BİZ BİR GÜCÜZ”

Birlik ve dayanışma yemeğini iki gün gibi kısa bir sürede hazırladıklarını anlatan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap konuşmasında şunları söyledi: “Birlik ve dayanışma yemeğimize de hoş geldiniz. Bu kısa zamanda iş adamları ve bürokratlar ile burada olabiliyorsak, demek ki İzmir’de bir gücüz. Sayın bakanımız İzmir’e Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterildi. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, yolu açık olsun”