Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci Seçim Çalışmalarına Başlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Nihat Zeybekci, perşembe günü İzmir’e gelerek çeşitli temaslarda bulunacak ve AK Parti İzmir il binasında miting yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için İzmir’de partisinin adayı olarak Zeybekci’yi açıklamasının ardından Zeybekci, seçim çalışmalarına perşembe günü (yarın) gerçekleştireceği bir miting ile start verecek. Daha önce Denizli Belediyesi’nde (O dönemde büyükşehir değildi) belediye başkanlığı tecrübesi bulunan Zeybekci’nin İzmir’de nasıl bir seçim çalışması yürüteceği merak ediliyor.

İL BİNASINDA MİTİNG YAPACAK

Adaylığının açıklanmasının ardından ilk verdiği demeçte ‘İzmir için çok güzel projelerimiz var, İzmir’i almaya değil, kendimizi İzmir’e vermeye geliyoruz’ diyen Zeybekci, seçim çalışmalarına AK Parti İzmir il Başkanlığı’nda gerçekleştireceği bir miting ile başlayacak. İzmir’e geliş öncesinde Zeybekci için çoşkulu bir karşılama gerçekleştireceği ve Zeybekci’nin il binasında yapacağı mitinge de yoğun katılım olması bekleniyor.