Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci:”Bereketli Yağmurlar gibi Çisil Çisil Yağan Bir Kapmanya Olacak”

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Ak Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir Bornova’da Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ünde kendisine eşlik ettiği Zeybekci, yoğun seçim çalışmalarını ve seçim süreci boyunca yapılacakları anlattı. Konuşmasında İzmir’de yapacakları çalışmalara ve projelere de değinen Zeybekçi, seçim kampanyasının çişim çisil yağan yağmur gibi bereketli olacağını söyledi, ayrıca AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı ana kademe üyeleri, Kadın Kolları ve gençlik kolları ile de görüşme yaptı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory48994313_2706829872686996_9036679180116295680_n.jpg

“İZMİR HAK ETTİĞİNİ ALACAK ! ”

Zeybekci, “İzmir’e hizmet edemeyenler Bornova’ya da hizmet edemez. Milletin beklentilerine cevap veremeyenler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet yolculuğunda İzmir’i oraya taşıma gücünü kendinde göremeyenler kendilerini kamufle ederek dünyadaki şehirler yarışında İzmir’i adı geçmeyecek seviyeye getirdiler. İzmir bunu hak etmiyor. İzmir doğuştan dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Ama maalesef işi gücü hizmet olmayan İzmir’le ilgili bir hayali, sevdası, aşkı olmayanlar, İzmir’i beş para etmez ideolojilerine, becerisizliklerine alet ettiler. Bu süreçte İzmir’de yaşayanlar artık yeter deme noktasına geldiler. İzmirliler yaşadıkları şehrin, bu noktayı hak etmediğini gayet iyi biliyor. Anadolu’nun şehirlerine bakıyorlar. Çok daha farklı ve güzel şeyler görüyorlar. Çevreyle, ulaşımıyla, gençlik merkezleriyle, spor salonlarıyla bütün yeniliklerle İzmir’in kendi gücünün farkında olmadığını görüyorlar. Kampanyamız başladı. Her an alandayız. Geldiğimiz günden beri il başkanımızla, heyetimizle, projelerimizi tekrar gözden geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactoryed5e9961-c1b3-4d4c-8239-4510acfd6b79-1024x576.jpg
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci

KENDİMİZİ İZMİR’İN GÖNLÜNE YERLEŞTİRMEYE, KALBİNİ FETHETMEYE GELDİK

Cuma, Cumartesi ve Pazartesi günleri Kemeraltı’nda olduklarını belirten Zeybekci, “İzmir’in özetinin orada olduğunu görüyoruz. Kemeraltı’nda Kızlarağası’nda oturduk. 6 genç kardeşimizin yanında oturuyorduk. Onlarla konuşurken sohbetimiz sırasında biz CHP’liyiz dediler. Ben olabilir dedim. Arkasından şunu söylediler: “Ama oyumuz sana. Çünkü bıktık bizimkilerden.” Beceriksizliklerinden bu şehre yaptıkları muamelelerden bıktık dediler. Başka bir gün, 60 yaşlarında bir abla, eşi vefat etmiş. Bana ilk cümlesi şuydu: “Ağzınızla kuş tutsanız dahi size oyum yok.” Biz bu şehre hizmet etmeye hizmetkar olmaya geldik. Kendimizi İzmir’in gönlüne yerleştirmeye, kalbini fethetmeye geldik. İnanmasaydık gelmezdik. İzmir’in bu kararlılığına ve sonuçta İzmir’in bu makus talihini kurtaracağımıza inanmasaydık gelmezdik. O hanımefendi Mavişehir’de oturuyormuş. Yaz geldiğinde oradaki keyifleriyle ilgili detayları anlattığında Mavişehir’in arka sokaklarından gelebilecek olan birilerine karşı olduğunu anladım. Onlar bu millete karşı. Bu şehirde yaşayan 4 buçuk milyonun 450 binine karşı onlar. Onlara da hizmetkar olacağız Allah’ın izniyle. Biz 4 buçuk milyona hizmetkar olacak bir belediye anlayışıyla geliyoruz. Önce İzmirliye Bornovalıya hizmetkar olacak bir belediyecilik anlayışıyla geliyoruz.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory48421494_2706855092684474_430855223460757504_n.jpg

“İZMİR’İN DÖNÜŞÜMÜ DE 31 MART 2018’DE BAŞLAYACAK”

Zeybekci, “İzmirlinin kafasını karıştırmayacak kadar sade, elle tutulabilir, gözle görülebilir projelerimiz olacak. Sokak sokak dolaşacağız. Gümbür gümbür, zangır zangır, yeri göğü inleten bir seçim kampanyamız olmayacak. Bereketli yağmurlar gibi çisil çisil, devamlı yağan ve 24 saat süren bir seçim kampanyamız olacak. Bornova’da elini tutmadığımız kimse kalmayacak. İdeolojisi, siyasi görüşü, inancı ne olursa olsun. Dostun evi gönüllerdir, biz gönüller yapmaya, gönüller fethetmeye geldik.” diyerek herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti. Zeybekçi, “İstanbul’un dönüşümü 1994’te başladı. İzmir’in dönüşümü de 31 Mart 2018’de başlayacak. İzmir medeniyet yolculuğunda artık daha fazla geri kalmayacak. Bundan 10 sene önce İzmir’in problemlerini çözmek kolaydı. Ama 5 sene önce kolay değildi. Bugün de İzmir’in problemlerini çözmek zor. Allah’ın izniyle 5 sene sonra İzmir hak ettiği yerde olacak, Anadolu’nun en güzel şehri olduğunu, Anadolu’da bütün yolların kesiştiği bir turizm, bilim ve teknoloji, bir üniversite ve eğitim şehri, serbest bölgeler şehri, sağlık turizmi şehri, ticaret merkezi, Akdeniz ve Avrupa’nın fuar merkezlerinin olduğu bir yer olacak. Dünyanın hiçbir yerinde Akdeniz’de bütün yolların çıktığı başka bir şehir yoktur. Ama İzmir öyle olacak.” şeklinde konuştu.

“BİZ ARKAMIZA BİLE BAKMADAN HEDEFİMİZE YÜRÜYECEĞİZ”

İzmir için yapacakları projelerden de bahseden Zeybekci, “İzmir’de şuanda mezarlıklar ve refüj alanları olmak üzere kişi başına düşen yeşil alan 2 metrenin altında. 5 yıl sonra İzmir Allah’ın izniyle Denizli’yi de geçecek. Bornova’da çocuklarımızın yürüyerek gidebildiği kapalı spor salonu yok, yüzme havuzları yok. Projelerimizde bütün İzmir’e eşit bir şekilde dağıldığını ve 5 sene içinde bittiğini göreceksiniz. İzmir hak ettiğini alacak. Sizden bir şey istiyorum. Bu 100 gün içinde herkes işinden, eşinden izin alsın. Hep beraber, gelecek nesillere İzmir’in makus talihi dönüştüğünde, hak ettiğini almaya başladığında, kaderi değiştiğinde ben de oradaydım demek için seferberliğimiz başladı. Bunun da ilk başlangıç noktası benim de ilçem olan Bornova’dır. Şimdi onların zamanı, onlar panikleyecek, seslerini yükseltecek. Biz arkamıza bile bakmadan hedefimize yürüyeceğiz ve Bornova hak ettiğini alacak.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory7fefb685-9b7d-41d6-bfcd-544f988fed11.jpg
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül

ŞENGÜL :” İZMİR HALKI ARTIK ÇÖZÜM İSTİYOR

İzmir’de uzun yıllardır iktidarda olan CHP belediyelerinden İzmir halkının ciddi anlamda rahatsız oldugunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “On beş yıldır sürekli ağlıyorlar.  Sürekli sorunları birikiyor, çözüm üretiyorlar. Her seçim zamanı yaklaştığında üç dört tane şeye sığınıyorlar. Ya hükümet bize gerekli desteği vermiyor yatırımları yapamıyoruz, Atatürk, laiklik Cumhuriyet,  yaşam tarzı. Sığındıkları üç dört şey var. İzmir artık bunların yalanalarına inanmıyor, çözüm istiyor.” dedi.

ÇAYIR : “EVDEN HELALLİK İSTEDİK”

AK Parti Bornova ilçe Başkanı Cevdet Çayır, ziyaretinden dolayı Zeybekçi’ye teşekkür ederek şunları söyledi:  ” İl başkanımızda dediği gibi evden helallik isteyerek yola çıktık. Tüm yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte bu seçim için anda içtik. Allah’ın izniyle hem Bornova’yı hemde İzmir’i alacağız.”

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory49124859_2706836572686326_2613581182658412544_n.jpg
Mehmet Yüksel