Zeybekci’den Canlı Yayında Tunç Soyer Çıkışı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, FOX TV’de katıldığı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında CHP İzmir Büyükşehir adayı Tunç Soyer’in yemek daveti, babası hakkındaki tartışmalar ve hendek eylemlerine destek verdiği yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Zeybekci,”Soyer’in hendek eylemlerine destek verdiğini iddia ederek, “Soru işaretleri orada dururken, bizim onunla hiç bir şey olmamış gibi gidelim de yemek yiyeyim diye bir şey yapmamız şu an için mümkün değil” dedi.

Zeybekci’den Canlı Yayında Tunç Soyer Çıkışı

Programda 12 Eylül döneminin askeri savcısı olan babası hakkında Tunç Soyer’in gurur duyduğu yönündeki söylemlerini hatırlatan Zeybekci Soyer’in FETÖ’nün MGK tarafından terör örgütü ilan edildikten sonra bu yapılanmanın medya organlarına yönelik operasyonu şiddetle kınadığını belirtti.

“SOYER HENDEK EYLEMLERİNE DESTEK VERDİ”

Nihat Zeybekci programda, Tunç Soyer’in hendek eylemlerine destek verdiğini dile getirdi. Zeybekci,”Tunç Soyer’in bu ülkeyi bölmek ve parçalama üzere başlatılan çukur eylemleri sırasında oradakileri sonuna kadar desteklediğini açıklayan, onlarla birlikte olmadığı için duyduğu üzüntüyü, eylemleri bir fiil destekleyen belediye araçlarıyla imkamlarıyla destekyen belediyelere kayyum atanmasını kınadığını ve buna karşı olduğunu belirten açıklamaları internete girdiğinizde hem kendi kendi sesiyle hem de yazılı her yerde var bunlar.”ifadelerini kullandı.

”YEMEK ŞUAN İÇİN MÜMKÜN DEĞİL”

nç Soyer’in kendisini yemeğe davet etmesi hakkında konuşan Zeybekci,”Tunç Soyer’e karşı şahsi meselem yok. Ama bu milletin kafasında soru işaretleri var. Soru işaretleri orada dururken, bizim onunla hiç bir şey olmamış gibi gidelim de yemek yiyeyim diye bir şey yapmamız şu an için mümkün değil.”dedi.

Yayınlama: 05.02.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.