Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci’den İYİ Parti’ye belgeli Cevap

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay’a soru önergesi ile İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın İl seçim kuruluna başvurarak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin, ‘Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili’ görevi hakkında muammaya Zeybekci paylaştığı belge ile yanıt verdi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili

AK Parti’nin Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin halen Ekonomi politikaları kurulu başkanvekili Nihat Zeybekci’nin yapıp yapmadığı ve maaş alıp almadığı İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a yönetilmişti. Bunun üzerine İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın İl seçim kuruluna başvurarak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin, ‘Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili’ görevinde yasal süreçte ayrılmadığı nedeniyle Zeybekci’nin adalığının iptaline başvurmuştu. Nihat Zeybekci paylaştığı belge ile cevap verdi.

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün soru önergesini okumak için TIKLA!

ZEYBEKCİ BELGELERİ PAYLAŞTI

İddialar ve itiraz üzerine Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ise görevinden yasal süre olan 1 Aralık 2018 öncesi istifa ettiğini bildirirken, istifa belgesni kamuoyuyla paylaştı.

AYDIN ŞENGÜL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Hiçbir doğruluğu olmayan bilgiler ortaya atılarak, İzmir halkında kafa karışıklığı oluşturulmak istendiğini belirten Başkan Şengül, “CHP’nin yanında bir sığıntı gibi duran İYİ Parti, aynı zamanda taşeronluk görevini de yerine getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday bile göstermeyen İYİ Parti, tamamen gerçek dışı gerekçelerle İzmir’in aklını bulandırıyor. CHP’nin kuklası olan İYİ Parti’nin bu tavrını, İzmir halkı da sorguluyor ve açıkça görüyor. ‘Vatan’, ‘millet’, ‘adalet’ ve ‘hak’ gibi kavramları asla içselleştirmeyen bu zihniyet, seçimde en güzel cevabı İzmir’den alacak” dedi. 

“Endişeye kapıldılar” 

Başkan Şengül, şöyle devam etti: “AK Parti olarak İzmir’in sorunlarının çözümü ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşması için çalışıyoruz. İzmir halkı da bu samimiyeti görüyor. İzmir’de, AK Parti ve Sayın Nihat Zeybekci’ye olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu durumun, belli kesimleri endişeye soktuğu açıkça ortada. İzmir için söyleyecek tek sözü olmayanlar, tek kurtuluşu algı operasyonlarında görüyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, başarılı olmayacaklar. İzmir, yıllardır hayalini kurduğu belediyecilik anlayışına 31 Mart’ta AK Parti ile kavuşacak.” 

İŞTE O BELGE