Zeybekci’den İzmir’e Filmli Seçim Propagandası

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için hazırlanan film büyük ilgi gördü.

Zeybekci’den İzmir’e Filmli Seçim Propagandası

AK Parti’nin İzmir adayı Zeybekci seçim çalışmalarını hızlandırdı. Zeybekci’nin seçim çalışmaları çerçevesinde hazırlanan reklam filmi büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Aynı zamanda sinemalarda da gösterimine başlanan kısa film, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı, çok büyük beğeni topladı.

Cumhuriyet meydanı, Konak Meydanı, tarihi Kemeraltı Çarşısı, Kordon, Bostanlı Sahili gibi şehrin simge alanları başta olmak üzere, merkez ve dış ilçelerde gerçekleştirilen çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Filme, oyuncuların yanı sıra İzmirliler de doğal oyuncu olarak katılım sağladı.Güneşin doğumu ve İzmir’in aydınlanmasıyla başlayan reklam filminde Nihat Zeybekci’nin seslendirdiği duygusal şiir de izleyenlerden tam not aldı. Her yaştan, her düşünceden insana hoşgörü ikliminde bir ahenkle dokunan Nihat Zeybekci, vatandaşların sevinçlerini paylaşan, dertlerine derman olan samimi ve doğal yapısıyla gönüllere girdi.

24 SAATTE REKOR

Sosyal medyaya verildikten kısa bir süre sonra büyük beğeni toplayan reklam filmi adeta ilgi ve paylaşım rekoru kırdı. Film, 24 saat gibi kısa bir sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Yayınlama: 06.02.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.