Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci’nin adaylığına CHP İzmir’den ilk yorum

AK PARTİ’NİN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NİHAT ZEYBEKCİ’NİN İSMİNİN AÇIKLAMASININ ARDINDAN, CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL’DEN İLK YORUM GELDİ. YÜCEL, “NE BİZDE BİR ENDİŞE NE DE İZMİR’DE HEYECAN YARATMIŞTIR. DAHA ÖNCE DE BİR BAŞBAKAN ADAY GÖSTERİLMİŞ VE SANDIKTAN DERSİNİ ALARAK GÖNDERİLMİŞTİR. BİZ SAYIN NİHAT ZEYBEKCİ’NİN DE İZMİR’DEN VE İZMİR’DEKİ SANDIKLARDAN GEREKLİ DERSİ ALARAK, İZMİR’DEN AYRILACAĞINA HİÇ ŞÜPHEMİZ YOKTUR” DEDİ.

AK PARTİ'NİN İZMİR BÜYÜKŞEHİR

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin isminin açıklamasının ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den ilk yorum geldi. Yücel, “Ne bizde bir endişe ne de İzmir’de heyecan yaratmıştır. Daha önce de bir başbakan aday gösterilmiş ve sandıktan dersini alarak gönderilmiştir. Biz Sayın Nihat Zeybekci’nin de İzmir’den ve İzmir’deki sandıklardan gerekli dersi alarak, İzmir’den ayrılacağına hiç şüphemiz yoktur” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Nihat Zeybekci’nin adaylığını değerlendirdi. Yücel, “AK Parti’nin adayının kim olduğu işin aslına bakarsanız ilgilenmiyoruz. Resmi olarak açıklanması ne bizde bir endişe ne de İzmir’de heyecan yaratmıştır. Daha önce de bir başbakan aday gösterilmiş ve sandıktan dersini alarak gönderilmiştir. Biz Sayın Nihat Zeybekci’nin de İzmir’den ve İzmir’deki sandıklardan gerekli dersi alarak, İzmir’den ayrılacağına hiç şüphemiz yoktur. Kendisine İzmir’de ilk dersi de verelim; İzmir mahallenin en güzel kızı değil, Akdeniz’in , Türkiye’nin ve dünyanın en güzel kızıdır” dedi.