Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zolan, Denizlispor’a kıyak yaptı!

Sezon başından bu yana aldığı kötü sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Denizlispor’da ekonomik sorunlar da baş göstermeye başlamıştı. Ekonomik sorunların olduğu basın toplantısında açıklayan Denizlispor başkanı Ali Çetin, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden destek alacaklarını açıklamıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlispor’a 3 milyon 750 liralık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sezon başından bu yana

 Son dönemde aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Denizlispor’da bazı oyuncular ekonomik sorunlar nedeniyle takımdan ayrılırken, bazı isimler de kulübü FIFA’ya şikayet etmişti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatıyla yeşil-siyahlı takıma dev bir katkı daha sağlanıyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Yukatel Denizlispor ile 3 milyon 750 bin liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Sponsorluk sözleşmesi imza töreni Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehrin takımına sahip çıkmaya devam ettiğini vurgulayan Gonca, Denizlispor’un Denizli’nin markası olduğunu söyledi.

Çetin, ‘Bıçak kemiğe dayandı demişti’

Sezon başında bir çok transfere rağmen başarı sağlayamayan Denizlispor’da yönetim, devre arası transfer döneminde transfer yapmak için bütçe bulamadıklarını açıkladı. Dün basın açıklaması yapan Başkan Çetin, ”Bu sezonun başından beri bir başarısızlık var. Bizim de eksiklerimiz olmuştur. Bunun için özür dileriz. Türkiye’de Anadolu kulüpler zor günler yaşıyor. Bunun en başında da Denizlispor geliyor. Bunun örneği geçen hafta takımdan ayrılan oyuncumuzda yaşandı. Alacakları nedeniyle bize ihtar çekti. Kulübümüzden ayrıldı. Adana Demirspor ile anlaştı. Oradaki alacağı ile bizden alacağı arasında fark çıkması halinde bu para bizden tahsil edilecekti, ancak bir fark çıkmadı ve kulübün bir zararı olamayacak. 7 futbolcumuz bize ihtar göndererek parasını istedi. Bu konuda Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük. Büyükşehir’den kulübümüze 3 milyon 750 bin TL kaynak sağlandı. En azından 3-4 futbolcumuzun boşa çıkmasını engellemiş olacağız. Şunu söylemek isterim ki bıçak kemiğe dayandı. İfadelerini kullanmıştı.

Borç batağındayken Denizlispor’a destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi böyle bir anlaşma imzalarken, akıllara da Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik durumu iyi mi de Denizlispor’a destek veriyor? Sorusunu akıllara getirdi. Bilindiği üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de borçlu belediyeler arasında üst sıralarda yer alıyor. Seçimden sonraki dönemde de para akışında sıkıntı yaşadığı biliniyordu. Denizlispor’a yapılan bu anlaşma ile birlikte verilen 3 milyon 750 bin lira ‘neden şimdi?’ sorusunu akıllara getirdi.

Denizlispor bu destekle ne yapabilecek?

Denizlispor’un Denizli Büyükşehir’den aldığı bu destek sonrası nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu.  Dün yaptığı açıklamanın devamında kulübün transfer yasağının 8 Ocak Cuma günü kalktığını belirten Ali Çetin “Transfer yasağını cuma günü itibariyle kaldırdık. Kulüp transfer yapabilecek durumdadır şu an. Ancak dediğimiz gibi futbolculara ödenmemiş taksitlerimiz var. Birebir temasta olduğumuz 4 tane transferimiz var. Her an 1-2 tane açıklayabiliriz. 6 ya da 7 tane transfer yapmamız gerekiyor. Yollarımızı ayıracağımız futbolcularımız var hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Şuan için en net cevap bu” ifadelerini kullanmıştı. Çetin, ‘Biz tüm Denizli’yi desteğe çağırıyoruz. Koskoca Denizli’den 20 milyona ihtiyacımız var. 20 milyon için bu kulüp heba olmasın.” diyerek Denizlispor’un 20 milyon liraya ihtiyacı olduğunu söylemişti.