Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zorlu Horoz’u reddetmişti.. Trabzonspor’la 9 milyon euro’luk anlaşma yaptı!

Vestel Şirketler Grubu, Süper Lig ekibi Trabzonspor’a sponsor oldu. Denizlispor sevdalıları Vestel ve Zorlu ailesine tepki gösterdi.

Vestel Şirketler Grubu, Süper

Türkiye’nin her yerinde dev şirketler kuruldukları şehrin takımına destek olmaya çalışırken Vestel Yönetim Kurul Başkanı olan ve aslen Denizlili olan Ahmet Nazif Zorlu’nun sponsorluk için, bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek Denizlispor’u değil, Trabzonspor’u tercih etti. 3 yıllık anlaşma için Trabzonspor’un 9 milyon Euro alacağı açıklanırken, Zorlu Holding’in Denizlispor ve Denizlili sporculara bir TL dahi destek olmaması tepki ile karşılandı.

ŞİRKET BABADAĞ’DA KURULMUŞTU

Mehmet Zorlu’nun Denizli’nin Babadağ ilçesinde 1953 yılında kurduğu şirket ile başlayan serüvende dünya markası haline gelen Vestel Şirketler Grubu Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’a sponsor oldu. İki taraf arasında görüşmelerin başlandığı geçtiğimiz günlerde KAP’a bildirilmişti. Babadağ’da kurulan şirket Karadeniz temsilcisinin ana sponsoru oldu.

MEMLEKETİNİN TAKIMINI TERCİH ETMEDİ

Aslen Denizli Babadağlı olan Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun sponsorluk için neden Denizlispor’u tercih etmediği tartışma konusu olurken, Vestel ile Denizlispor arasında geçtiğimiz sezonlarda sponsorluk görüşmeleri gerçekleşmiş ancak Nazif Zorlu’nun “spor kulüplerine sponsor olmayacağız. Olursak ilk tercihimiz Denizlispor olur” demesi üzerine bir sonuç çıkmamıştı.

ZORLU’NUN GEÇMİŞTEN GELEN KIRGINLIĞI MI VAR?

Ahmet Nazif Zorlu’nun geçmişte Denizlispor’un isim hakkı için görüşmeler gerçekleştirdiği ancak teklif kabul edilmediği uzun süre konuşulmuş, ancak taraflardan açıklama gelmemişti. Denizlispor ile Vestel ilişkilerini o günden bu yana bir nevi askıda olduğu söyleniyordu.

BOYKOT ÇAĞRISI

Konu ile ilgili Denizli halkı ve Denizlisporlular sosyal medyadan tepki gösterirken, bası taraftarlar Vestel ve Zorlu ürünlerini boykot çağrısı yaptı.