Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2019 Yerel Seçimleri ve Ali Aygören

H  .AKBEYİK ;   Başkanım

H  .AKBEYİK ;   Başkanım 1999-2004 Yıllarında Denizli Belediye Başkanlığı yaptınız.

Sizi kısaca tanıyalım.

A.AYGÖREN ;  Hüdaverdi Bey, Önce Teşekkür ederim. Bu Program Denizli için gelecek nesiller için çok önemli bir program.

Denizli Kale ilçesinde doğdum ,İnşaat mühendisiyim. 1960 lı yıllarda Ailece Denizli ye geldik ve Çamlıktaki taş ocaklarında çalışmaya başladık. EKMEĞİNİ TAŞTAN çıkaran bir aile derler ya Abilerimde böyle başladılar. Kardeşlerimin birbirlerine bağlılığı ile başarılı oldular.

1978 yılında eşim Nursel Hanımla eylendim bir erkek iki kız çocuğumuz var.

1980 Yıllarında AP sine delege olarak girdim ve 1984 yılında Denizli belediye Meclis üyesi oldum, Başkanlarımız Ziya Tıkıroğlu ve Ali Marım Beylerle Çalıştım.

1999 yılında Allah’ın Yardımı İnsanlarımızın desteği ile Denizli Belediye Başkanı Oldum.

H.AKBEYİK ; ilk Duygularınız…

A.AYGÖREN ;. Onun heyacanı başka bir şey. Yaşamak lazım. Farklı bir duygu,  güzel bir duygu.

Denizli’nin Envanterini gözden geçirdim. Başkanlarımın yaptıklarını , yapamadıklarını ortaya koydum. Ve işe Başladım.

31 kişiden oluşan Belediye Meclisi , DYP 8,DSP 14,CHP 5,MHP 2, ANAP 2, olarak çalıştık. Bizim partinin meclis üyeleri azınlıktaydı. Biraz sıkıntılar çektik. Belediye Başkanlık Makamı rahat etme makamı değil sonuç da, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte güzel işler yaptık.

Katı Atık projesi, Ziya Tıkıroğlu , Ali  Marım  zamanlarında başladı ve Bizim dönemimiz de resmen açıldı. 22 Belediyemizin çöpünü alan bir proje oldu.  Ve Bu proje Nihat Zeybekçi Bey döneminde Denizli ye Ödül getirdi.

1999 yılında Pamukkale Üniversitesinde ‘’DENİZLİ’NİN GELECEĞİ’’ isimli toplantıda Denizli’nin Deprem haritasını gündeme getirdim.  Pamukkale Üniversitesi Halil Kumsar ve Yahya Özpınar Hocalarımız önderliğinde ‘’ DENİZLİ’NİN DEPREM HARİTASI ‘’ çıkarıldı.

 Denizli Ticaret Borsası ile birlikte Balkanların en büyük canlı hayvan pazarını Denizli ye kazandırdık.5 bin küçük , 500 büyük hayvanın aynı anda bulunabileceği bir hayvan pazarı oldu.

 İlbade ve Asri mezarlığa ek olarak Gümüşler deki alan MEZARLIK olarak ilan edildi.

H.AKBEYİK ; Askeri Saha geçiş Yolu.

A.AYGÖREN ;  Bu Yol Denizli’nin canı, herşeyi. Kemal Ay Paşam ile uzun görüşmelerimiz oldu. Uzun Yazışmalar oldu ve Allah nasip etti bu yolu Denizli’mize kazandırdık. Denizli için önemli bir eser.

Bu Yoldan geçenlerin rızasını kazanmak ta önemli.  Allahın  rızasını kazanmak en önemlisi.

H.AKBEYİK ; Başkanlıktan geriye ne kaldı

A.AYGÖREN ;  Sevgi ve Saygı kaldığını görüyorum. Başkanlıkta göremediğim Sevgi ve Saygıyı görüyorum. Başkanlıktan kalan en önemli mirasımız bu.

H.AKBEYİK ; Başkanım Çok Teşekkür Ederim.

İnsan iyiliğin ve güzelliğin adıdır. İnsan iyi ve güzel işler yapmanın adıdır. Rahmetlik Babam Çepni Ali AKBEYİK ‘’ Oğlum, insan kötü söz söyleyip kötü işler yapıncaya kadar, iyi  ve güzel sözler söyleyip iyi ve güzel işler de yapabilir’’ derdi.           İyi ve Güzellikler Dolu Haftalar Diliyorum.