Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

59 yıl sonra okudukları okulda buluştular

1964 yılında Alaşehir Beş

1964 yılında Alaşehir Beş Eylül İlkokulu’ndan mezun olan 9 arkadaş, 59 yıl sonra eğitim gördükleri okulda bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
1963-1964 eğitim öğretim yılında Alaşehir Beş Eylül İlkokulu’ndan mezun olan 49 öğrenciden 9’u, 59 yıl aradan sonra tekrar okullarını ziyaret ederek, eski hatıralarını tazelediler. Mezun oldukları sınıftaki sıralarda bir kez daha oturmanın heyecanını yaşayan arkadaşlar, okul bahçesinde dolaştı. Arkadaşları adına konuşan Reyhan Ertürk, “1963-1964 eğitim-öğretim yılında mezun olduk ve bir çoğumuz bir daha gelememişti. Öğretmenimiz Fatma Sayılgan idi, sınıfta 49 kişiydik. Okuduğumuz okula ziyaret ve hatıralarımızı tazelemeyi, nostalji yapmayı düşündük. 9 arkadaşımızla beraber okulumuza geldik. Sınıfımızda sıralara oturduk, salonda ve bahçede yürüyüş yaptık. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk’ümüze çiçek bırakıp, saygı duruşunda bulunduk. Okul idaresinin bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

1964 YILINDA ALAŞEHİR BEŞ EYLÜL İLKOKULU’NDAN MEZUN OLAN 9 ARKADAŞ, 59 YIL SONRA EĞİTİM GÖRDÜKLERİ OKULDA BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADI. (İHA/MANİSA-İHA) 1964 yılında Alaşehir Beş Eylül İlkokulu’ndan mezun olan 9 arkadaş, 59 yıl sonra eğitim gördükleri okulda bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.