Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aliağa Petkimspor evinde kazandı!

Basketbol Süper Ligi’nin 22. Haftasında sahasında OGM Ormanspor’u konuk eden Aliağa Petkimspor sahadan 83-78’lik skorla kazandı ve üst üste 2. Galibiyetini aldı.

Basketbol Süper Ligi’nin 22.

Karşılaşmanın ilk çeyreği kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Okben’in son saniyelerde bulduğu isabetle Petkimspor çeyreği 18-17’lik skorla önde kapattı.

İkinci çeyrekte iki takım da etkili savunma yaparak oyuna girse de Dorukhan ve Hummer ile üst üste 3 üçlük isabeti bulan Petkimspor, ilk yarıyı 40-29 önde tamamladı.

3. periyota da oyunda tutunmak adına hamle yaparak başlayan Ormanspor, Ergi ile basketler bulsa da geri adım atmayan Petkimspor, skorda önde kalmayı başardı ve son çeyreğe 61-51’lik üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın son çeyreğinde Ormanspor’un geri dönüş hamleleri ilk bölümde sonuçsuz kalsa da 2.55 kala 78-65 geride olan deplasman ekibi 11-0’lık seri yakalayarak farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra taktik faullerde hata yapmayan Petkimspor, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 83-76 kazanmayı başardı ve bu sezon 9. Galibiyetini aldı.  

Karşılaşmanın en skorer ismi Ormanspor’un deneyimli uzunu Elmedin Kikanovic oldu. 32 yaşındaki Bosna’lı uzun, maçı 23 sayı ve 6 ribaundla tamamlasa da mağlubiyeti engelleyemedi. Ev sahibi ekipte ise Kendrick Ray 19 sayı, 5 asist, Steve Zack ise 17 sayı – 10 ribaundluk performanslarıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Aliağa Petkimspor BSL’nin 23. Haftasında Beşiktaş Icrypex’e konuk olacak.