Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Süper Amatör Ligi’nde deplasman takımlarının haftası

Denizli Süper Amatör Lig mücadeleleri nefes kesti. Süper Amatör A grubunda 2. hafta B ve C gruplarında ilk hafta maçları tamamlandı.

Denizli Süper Amatör Lig

Denizli Süper Amatör Ligi müsabakaları başladı. Süper Amatör Lig A grubunda 2. hafta maçları oynanırken B ve C gruplarında takımlar ilk kez sahaya çıktı. Maçlarda 8 deplasman 2 ev sahibi takım galibiyete uzanırken, 1 maç berabere bitti.

A GRUBUNDA 2. HAFTA TAMAMLANDI

Süper Amatör Ligi A grubu 2. hafta mücadelelerinde deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan İnlipınar gücü Gençlikspor zorlu mücadeleden 0-2 üstün ayrıldı. Yeşilköyspor ile Yeşil Çivril Belediyespor arasındaki mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı. Buldan Belediyespor evinde Kıralan Demirspor’a 1-2’lik skorla boyun eğerken, Değirmenönüspor evinde Denizligücüspor’u 1-0 mağlup etti.

İŞTE A GRUBU PUAN TABLOSU

B GRUBUNDA DEPLASMAN TAKIMLARI GÜLDÜ

Süper Amatör Lig B grubunda ilk hafta maçları oynandı. Denizli Kartal Spor evinde ağırladığı Kale Belediyespor’a 0-2 mağlup olurken, Beyağaç Belediyespor deplasmanda Dodurgalarspor’u 0-1 ile geçti. Şemiklerspor- Denizli Telekomspor maçı ise ileri bir tarihe ertelendi. B grubunun son maçında ise Acıpayam Belediyespor, Pamukkalespor’a evinde 2-4 mağlup oldu.

B GRUBU PUAN DURUMU

DOKUZKAVAKLAR VE ÇAL BELEDİYESPOR DEPLASMAN GALİBİYETİYLE BAŞLADI

Süper Amatör Ligi C grubunun ilk haftasında Dokuzkavaklarspor, konuk olduğu Akkonakspor’u 0-4 gibi farklı bir skorla geçti. Çal Belediyespor ise deplasmanda Nikferspor’u 2-4 mağlup etmeyi başardı. Kocaderespor evinde Denizli Demiryolgücüspor’a 0-2 mağlup olurken, Alparslan Gençlikspor evinde Işıklıspor’u 3-0 ile geçti.

C GRUBU PUAN DURUMU