Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Süper Amatör Lig’in tartışmasız lideri Kale Belediyespor

Denizli Süper Amatör Lig

Denizli Süper Amatör Lig heyecanı devam ediyor. 3 grupta oynanan maçlarda yoluna kayıpsız devam eden tek takım Kale Belediyespor oldu.

Denizli Süper Amatör Lig A grubunda 6. Hafta B ve C gruplarında 5. Hafta maçları oynandı. Oynanan 12 karşılaşmada 5 maç beraberlikle sonuçlanırken, 4 maçta deplasman, 3 maçta ev sahipleri güldü.

A GRUBUNDA BERABERLİKLERİN HAFTASI

A grubu maçlarında Denizli Yıldızspor evinde konuk ettiği Kıralan Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan Buldan Belediyespor ise 1-3’lük skorla haftayı 3 puanla noktaladı. Grubun bir diğer maçında ise İncilipınargücü Gençlikspor evinde Denizligücüspor ile 1-1 berabere kaldı. Grubun son maçında Yeşilköyspor evinde 1-1 sonuçlanan maçta puanları paylaştı.

B GRUBUNDA TARTIŞMASIZ LİDER KALE BELEDİYESPOR

B grubu maçlarında Denizli Telekomspor evinde ağırladığı Beyağaç Belediyespor’a 0-1’lik skorla boğun eğdi. Grubun tartışmasız lideri konumundaki Kale Belediyespor evinde Pamukkalespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Denizli Kartalspor evinde Dodurgalarspor’a 2-3 mağlup olurken, Şemiklerspor ile Acıpayam Belediyespor 3-3’lük skorla haftayı 1’er puanla kapattı.

C GRUBUNDA ÜST SIRALAR NEFES KESİYOR

C grubunda Kocaderespor’a konuk olan Alparslan Gençlikspor maçtan 1-5’lik skorla galip ayrıldı. Grup lideri Dokuzkavaklarspor ise evinde Işıklıspor’u 3-0 ile geçti. Akkonakspor 5-2’lik Nikferspor galibiyeti ile haftayı 3 puanla kapatırken, Çal Belediyespor deplasmanda Denizli Demiryolgücüspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

GRUPLARDA PUAN DURUMLARI