Denizli Büyükşehir Belediyesi kurulmadan önce görev yapan İl Genel Meclisi’nde 2009–2014 döneminde CHP meclis üyesi olarak görev alan Ekiz’in vefatı, Serinhisar ve Denizli iş dünyasında büyük üzüntü yarattı
Vefat Haberini SEKÜYAD Duyurdu
Ekiz’in vefat haberini SEKÜYAD yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Açıklamada, Ekiz’in derneğin kurucularından olduğu, uzun yıllar başkanlık yaptığı ve onursal başkan olarak Serinhisar’a önemli katkılar sunduğu vurgulandı.
İş Dünyasında ve Sivil Toplumda Önemli İzler Bıraktı
Ekiz, Serinhisar’da iş dünyası ve sivil toplum çalışmalarında aktif rol aldı. Ekizoğlu Nalburiye Hırdavat’ın kurucusu olan Ekiz; çalışkanlığı, dürüstlüğü ve memleketine bağlılığıyla tanınıyordu.Ailesi ve yakınlarının yanı sıra Serinhisar camiası ve Denizli iş dünyası da Ekiz’in vefatıyla büyük üzüntü yaşadı.
Merhum Ertuğrul Ekiz’in cenazesi, yarın ikindi namazına müteakip Ahmet Hulusi Efendi Camii’nden kaldırılarak son yolculuğuna uğurlanacak.
EGEYÖN ailesi olarak merhum Ertuğrul Ekiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Denizli iş dünyasına başsağlığı diliyoruz.



