Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Pamukkalelilere seslenerek bayramların toplumsal bağları güçlendiren önemli günler olduğuna dikkat çekti.
Başkan Ertemur mesajında şu ifadelere yer verdi:“Kıymetli hemşehrilerim, bir bayrama daha aynı sofranın etrafında, aynı umutlarla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram demek; kırgınlıkları bir kenara bırakıp el ele vermek, ekmeği ve sevgiyi bölüşmektir. Bizler, komşusu açken tok yatmayı içine sindiremeyen, acıyı da mutluluğu da paylaşarak büyüten bir medeniyetin evlatlarıyız.”
Kurban ibadetinin manevi anlamına da vurgu yapan Başkan Ertemur, Pamukkale’de güçlü bir dayanışma kültürü bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:“Bu yüzden kurban ibadeti bizim için sadece bir paylaşım değil; birbirimizin derdine ortak olmak, Pamukkale’de büyük bir aile olduğumuzu hissetmektir.”
“Siz huzurla bayram yapın diye biz sahadayız”
Bayram boyunca belediye ekiplerinin görev başında olacağını belirten Başkan Ertemur, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Ertemur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:“Vatandaşlarımızın ibadetlerini en temiz, en sağlıklı ve huzurlu ortamda yerine getirebilmeleri için kesim alanlarının güvenliğinden, hijyenden atık yönetimine kadar her detayıyla bizzat ilgilendik. Sizler ailenizle, sevdiklerinizle huzur içinde bir bayram geçirin diye; zabıtamız, temizlik ve fen işleri ekiplerimiz 24 saat kesintisiz görev başında olacak. Pamukkale’de bu bayram da dayanışmanın, kardeşliğin ve huzurun bayramı olacak.”
“Bayramımız mübarek olsun”
Mesajının sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Ertemur, şu temennilerde bulundu:“Bu mübarek günlerin güzel Pamukkale’mize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Yardımlaşmanın sadece bayramlarla sınırlı kalmadığı, sevginin her gün hüküm sürdüğü bir dünya diliyorum. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.”



