Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz hem galibiyete hem de gole hasret kaldı!

9 yıl aradan sonra Süper Lig’e süper bir başlangıçta dönen Horoz, 4 haftadır galibiyete hasret kaldı. son 4 haftada galibiyet alamayan Yukatel Denizlispor, rakip kaleye ise sadece bir gol bırakabildi.

9 yıl aradan sonra

Sezona kendi evinde 2-0’lık Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan Yukatel Denizlispor, 2.hafta da Antalyaspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerek iki de iki yapmayı başarmıştı. Ardı ardına gelen iki galibiyetin ardından son 4 haftada 3 puan ile tanışamadı. İzmir’de göztepe deplasmanında başlayan puan kayıpları iç sahada Konyaspor mağlubiyeti ardından deplasmanda Kayserispor ile 1-1’lik beraberliğin ardından dün Kasımpaşa ile oynanan 6.hafta mücadelesinde 1-0’lık skorla kaybederek son 4 haftada toplamda 10 puan kaybı yaşadı.

GALATASARAY’I YENDİ SONRA 2 MAÇI KAYBETTİ

Ligin ilk haftasında Galatasaray’ı konuk eden Horoz, 2-0’lık galibiyet ile sezona flaş bir başlangıç yapmıştı. Sonraki oynadığı 2 saha maçında gol dahi atamayan Horoz’un iç sahada oynadığı maç karnesi de çok parlak değil. 4.hafta maçında Konyaspor’a 1-0, ve 6.hafta maçında Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor, 6 haftada aldığı mağlubiyetlerin ikisini de kendi evinde almış oldu.

HOROZ’DA GOL SORUNU

Süper Lig’de ilk 2 hafta 2’şer golle rakiplerini mağlup eden Horoz, sonraki 4 haftada rakip kaleye sadece 1 gol atabildi. Göztepe ile 0-0 kalan Horoz, Konya ve Kasımpaşa maçında girilen bir çok pozisyona rağmen sonuca gidemedi ve kaybetti. son 4 maçta sadece Kayserispor deplasmanında ceza sahası dışından Murawski’nin attığı gol dışında Yukatel Denizlispor’da gole ulaşan bir başka isim olmadı. Haftaiçi Hacettepe ile oynana kupa maçında ise Horoz 4 gol kaydetmişti. ilk 5 haftayı ilk 5’te tamamlayan Denizlispor, Kasımpaşa mağlubiyeti ile dün itibari ile 8 puan ile 7.sırada yer aldı.

Haber: Serkan ÖZKURT