Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abalı Denizlispor’un Rakibi Ümraniyespor

Abalı Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 25. hafta mücadelesinde kendi evinde Ümraniyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeler ve muhtemel 11’leri siz değerli okuyularımız için hazırladık.

Abalı Denizlispor, Spor Toto


Spor Toto 1.Lig 25. hafta mücadelesinde Abalı Denizlispor, 11 Mart Pazartesi günün saat 19:00’da oynanacak maçta Ümraniyespor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Çanakkale bölgesinden Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Gökmen Baltacı ve Murat Şener üstelenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Yakup Özhan yapacak.

ÜMRANİYESPOR MAÇI İLE İLK 10’DAKİ TAKIMLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ TAMAMLANIYOR

Abalı Denizlispor 1 hafta aranın ardından Elazığspor deplasmanında aldığı 3 puanın ardından takipçileri Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada liderliğe tekrar oturdu. Ligde 50 puanla en yakın rakibi Gençlerbirliği’nin 2 puan önünde bulunan Abalı Denizlispor ligin 25. haftasında 6 gerisinde 4. sırada bulunan Ümraniyespor ile karşılaşacak. Denizlispor bu karşılaşmanın ardından ligin ilk 10 sırasındaki takımlardan altısı ile karşılaşmış olacak.

KEHİNDE’NİN SEVKİ

Abalı Denizlispor’un başarılı forvet oyuncusu Kehinde’nin Elazığspor maçında attığı gollerin ardından geçitğimiz haftalarda vefat eden babasının resmi olduğu tişörtü göstermesi PFDK’ya sevkine neden oldu. Kehinde’nin sevki Denizlispor’da tepkiye neden oldu. Başkan Ali Çetin konu ile igili,”, “Hepimiz insan evladıyız. Eğer bir ceza yaptırımı da olursa maddi ve manevi sonuna kadar arkasındayız”ifadelerini kullandı. Kehinde’nin ceza alıp almayacağı bugün akşam saatlerinde açıklanacak.

DENİZLİSPOR RECEP GERİ DÖNÜYOR, AKYÜZ ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI

Abalı Denizlispor’da Osmanlıspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen ve Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyen Recep Niyaz takıma dönüyor. Özellikle Elazığspor maçında yaşanan oyun geçişi probleminin Niyaz ile ortadan kalkması bekleniyor. Abalı Denizlispor’da dün gerçekleştiren antrenmanda kaptan Mehmet Akyüz aşil tendonuna yakın bir bölgede ağrı hissettiği için antrenmanı yarıda bıraktı. Yapılacak tektiklere göre Akyüz’ün durumuna karar verilecek.

ÜMRANİYESPOR GÖZÜNÜ YUKARIYA DİKTİ

Ligde 44 puanla 4. sırada bulunan Ümraniyespor ligin ikinci yarısında aldığı 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 13 puan toplayarak çıkışa geçti. Çok iyi bir performans sergilememesine karşı play-off potasında puan makasının dar olması İstabul temsilcisinin kendine 4. sırada yer bulmasını sağladı. Ziraat Türkeyi Kupası’nda Trabzonspor’u eleyerek yarı finale çıkan ekip kupada bir peri masalına imza atıyor.

MUHAMMED DÖNÜYOR, EMİRCAN CEZALI

Ümraniyespor’da Muhammed Gönülaçar sarı kart cezasını Kardemir Karabükspor maçında tamamladı. Muhammed görev verilmesi halinde Denizlispor’a karşı formaya giyebilecek. Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emircan Altıntaş ise Abalı Denizlispor maçında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

İki takım tarihlerinde 5 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Denizlispor 1 galibyet alırken, Ümraniyespor 3 defa sahadan galip ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor bu maçlarada 5 gol bulurken, Ümraniyespor 10 defa rakip fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

Abalı Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowaik- Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz(Burak Çalık) ve Kehinde 11’i ile çıkması bekleniyor.

Ümraniyespor’un ise, Burak Soğur, Aaron Appindangoye, Andreas Vasilogiannis, Atabey Çiçek, Serkan Göksu, Alaaddin Okumuş, Tarık Tekdal, Muhammed Gönülaçar, Boubacar Dialiba ve Levy Madinda 11’i ile sahada yer alması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR