Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ACIPAYAM BİR SEVDADIR

Acıpayam Dernekler Birliğini oluşturan

Acıpayam Dernekler Birliğini oluşturan Dernek Başkanları Acıpayam Belediye Başkan adaylarını ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan adayları Acıpayam ile ilgili projelerini anlattı. Dernek Başkanları daha güzel bir Acıpayam için adaylara öneriler sundu, köyleri ile ilgili sorunları dile getirdi.
Çok sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaretler sonucunda Acıpayamlı Dernek Başkanları tüm adaylara başarılar diledi.

Acıpayam Dernekler Birliğinin Başkanı Prof.Dr. Turgut Tok Denizli Sanayisinin 50 yılı adlı kitabı başkan adaylarına hediye ederek bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır, Acıpayamlı bilim adamları ve Dernek Başkanları olarak her zaman Acıpayam icin elimizden gelen desteği vereceğiz dedi.

Ziyaretlere Birliğin 2. Başkanı Doç.Dr. Devrim Alkaya , Kumavşarı Derneği Başkanı Ramazan Afşar, Mehmet Doğaç , Güney Derneği Başkanı Turan Güngör , Gireniz Derneği Başkanı Güner Ersoy , Hasan Baş , Alaattin Derneği Başkanı Hüseyin Okcan , Olukbaşı Temsilcisi Foto Ayfa Mustafa Dağ , Osman Kaya ve çok sayıda Dernek yöneticileri katıldı.

Acıpayam Dernekler Birliğinin bugüne kadar yaptığı çalışmalarda her zaman birlikte çalıştıkları ve birliğe üye olan Fikret Gümüş , Mahir Altuğ , Sabit Kızılhan ve muhtar adayları Turan Güngör ve Serkan Kar ‘ in adaylıkları birlikte ayrı bir heyecana da sebep oldu. Birlik üyesi adayların yaninda Levent Yıldırım, Ramazan Subay, İdris Oktay’ da ziyaret programında yer aldı.

Ziyaretlerin sonunda Bağımsız aday Sabit Kızılhan tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağlandı. Geçen dönem birliğin koordinatörü olan Sabit Kızılhan Acıpayam için hedeflerini ve neden bağımsız aday olduğunu anlattı.

Dostane, sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretler ve iftar yemeği sonucunda ağızlardan çıkan cümle ” Bir Sevdadır Acıpayam” oldu. Tüm adaylara başarılar dileyerek, öneriler sunuldu. Acıpayam için daha güzel günlerin gelmesi hedeflendi.

Doç.Dr.Devrim Alkaya
Acıpayam Dernekler Birliği

  1. Başkanı