Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acıpayam hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ilçesinin büyük bir eksikliğini giderecek Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ilçeye kazandırılacak dev tesisin Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katacağına dikkati çekti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesine kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yapımında sona yaklaşılan tesisin inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin yapımında sona yaklaştıklarını ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkati çekti.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ACIPAYAM İLÇESİNİN BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİNİ GİDERECEK GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ. ÇALIŞMALARI İNCELEYEN BAŞKAN ZOLAN, İLÇEYE KAZANDIRILACAK DEV TESİSİN ACIPAYAM’IN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAĞINA DİKKATİ ÇEKTİ. (ATİLLA ÖZER – İBRAHİM YENİPAZARLI/DENİZLİ-İHA) Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ilçesinin büyük bir eksikliğini giderecek Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ilçeye kazandırılacak dev tesisin Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katacağına dikkati çekti.

Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı
Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ilçenin güzelliğine güzellik katacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “2014’de Büyükşehir statüsüne kavuştuğumuzda ‘Şehir merkezimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür tüm ilçelerimizde aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Tesiste 500 kişilik salon bulunacağını, bunun yanında birçok etkinliğin yapılacağı alanlar oluşturduklarını, ayrıca cep sinemasının da yer alacağını belirten Başkan Zolan, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şimdiden Büyükşehir Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’miz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.