Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ADALET ORTAOKULU RUS MİSAFİRİNİ AĞIRLADI.

14 Şubat Salı günü

14 Şubat Salı günü Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı ve Rusya Kültür ve Bilim Merkezi (Rus Evi) Başkanı Doç. Dr. Aleksandr SOTNİÇENKO Denizli ili Merkezefendi ilçesinde bulunan Adalet Ortaokulu’nda Rusça dili eğitimi alan öğrencilere dil eğitim materyallerini teslim etmek için ziyarette bulundu. Büyükelçilik Müsteşarı SOTNİÇENKO, okul öğrencilerinin oluşturduğu koro eşliğinde söylenen Rus halk şarkısı Katyuşa ve okul dans ekibinin Kalinka eşliğinde sergiledikleri dansla karşılandı. Okul müdürü Nesrin YALÇIN ve Rusça öğretmeni Soner PINARALTI’nın çiçek takdimlerinden sonra Büyükelçilik müsteşarı okulda Rusça dil eğitimi alan öğrencilere Rus kültürü, eğitimi ve Ankara Rus Evi’nin etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.


Okul öğrencilerinin sorularını cevaplayan SOTNİÇENKO, “Türkiye’de bulunduğum sürede Denizli’ye birçok defa gelme fırsatı buldum. Ben ve Rus vatandaşları olarak ilinizde bulunan Pamukkale’yi çok beğeniyoruz ve zevkle geziyoruz. Geçen sene 1.000.000 Rus turist Pamukkale’yi ziyaret etmiştir. Bunun yanında ilinizde üretilen kaliteli havlu, bornoz ve dokuma ürünleri çok güzel.” dedi.


Rusça derslerinde kullanmak üzere ders materyallerini öğrencilere dağıtan Aleksandr SOTNİÇENKO öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini belirtti. “En kısa zamanda okulunuzu tekrar ziyaret etmeye söz veriyorum.” Diyerek okuldan ayrıldı.