Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aday Adayı Şengül’e Esnaftan Destek

AK Parti İzmir Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Şengül, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnafı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Menemen

 

Sorun ve şikayetlerini dinlediği esnafa, plan ve projelerinden bahseden Şengül, kendisinin de çiftçilik geçmişi olduğunu belirterek, çiftçiliğin daha çok gelişmesi için kooperatifçiliğin gerekli olduğunun altını çizdi. Şengül, ziyaret ettiği vatandaşlardan ve esnaftan tam destek alırken, Menemen Belediyesi CHP Meclis Üyesi Metin Uzunelli’ye de nezaket ziyaretinde bulundu.

Şengül’ün ziyaret ettiği esnaflardan olan oto işletmecisi Mehmet Kuruoğlu, “Biz bu memleketin çocuklarıyız ve bizim hareketimize en iyi cevap verebilecek aday adayı olarak, gönlümüz Hüseyin Şengül ile beraber. Ben Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe başkan yardımcısıyım, Ülkü Ocakları başkanlığı da yaptım. Ama şu an Menemen’de gördüğümüz büyük eksiklikler var ve sorunlar giderilmiyor. Hüseyin Şengül, iki dönem belediye başkanlığı yapmış başarılı bir siyasetçidir. Yapacağı bütün projelerin altına sorgusuz sualsiz imzamızı atarız. Her kesime cevap verebilmesi için Menemen’in yerlisi olan Hüseyin Şengül’ü destekliyoruz.” diyerek, Menemen’deki sorunları iktidar partisinin çözebileceğine inandıklarını belirtti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı menemen-esnafindan-destek1.jpg

‘ŞENGÜL’ÜN ARKASINDA OLACAĞIZ’

Oto galerici esnafı Fehim Daş “ Hüseyin Şengül, tecrübesiyle, deneyimiyle, eğitimli ve on sene belediye başkanlığı yapmış, insanların derdini iyi bilen, kişilikli ve tecrübeli bir siyasetçidir. Eğer nasip olursa Menemen köyleriyle hep birlikte Hüseyin Şengül’ün arkasında olacağız.” şeklinde konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı menemen-esnafindan-destek5.jpg

MİLLİ ŞAİR BAHRİ AR’DAN DESTEK

Menemen’de yaşayan Milli Şair Bahri Ar ise “Hüseyin Şengül bizim içimizden birisi, yıllardır tanıyoruz. Çok çalışkan bir insandır. Helvacı’da başkanlık yaptığı dönemlerde bunu gördük. Ben Menemen Gazetesi’nde köşe yazarıyım, kimseye taviz vermem; ama Hüseyin Şengül benim için başkadır. Yazdığım 4 kitapta onun izi var, televizyonlarımızda 13 tane program var, hepsi onun sayesinde. Herkesin desteklemesini tavsiye ederim.” diyerek Şengül’ü desteklediğini ifade etti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı menemen-esnafindan-destek4.jpg

‘BU İŞİ SEVİYELİ YAPACAĞIZ’

CHP İzmir Menemen Meclis Üyesi Uzunelli’yi ziyaretinde CHP’nin çalışmalarını sorduktan sonra “Ben dişime göre rakip istiyorum. Güreşçiler sahaya çıktığı zaman bir tanesi 90, bir tanesi 60 kilo olmaz. Bu yüzden bu sefer tam dişime göre rakip buldum diyorum. Biz tecrübeli insanlarız ve bu işi seviyeli yapacağız.” şeklinde konuştu.
Uzunelli ise “Birilerini karalayarak, çamur atarak bu iş olmaz. Belirli projelerle kendimizi ifade edeceğiz. Süreç Tahir Başkandan yana ve her geçen gün onun lehine işliyor.” şeklinde yanıt verdi.