Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ADAYLIĞI BEN İSTEDİM

Türkiye genelinde 26 milletvekili

Türkiye genelinde 26 milletvekili Belediye Başkan adayı oldu. Denizli’den iki milletvekili aday olarak gösterildi. Bunlardan biri İyi Parti adına Denizli Milletvekili Yasin Öztürk oldu.

https://youtu.be/wtjLhM2lNLc?si=aaW-0VGZFVC24pfK


ADAY OLMAYI BEN TALEP ETTİM
İyi Parti Denizli milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Yasin Öztürk Vatandaş Ahmet programına Ege yön TV stüdyolarına konuk oldu. Ahmet Deda’nın sorularına açık ve net cevap veren Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Başkan adayı olan vekillerin seçimi kazanamamaları durumunda milletvekillikleri düşmüyor. Kazanmaları durumunda mazbatalarını almalarıyla vekillikleri son buluyor. Hatta isteyen Başkanlık değil vekilliği de tercih edebiliyor.” diyerek bir açıklama yaptı.
Denizli’de İyi Parti sürpriz yapacak diyen büyükşehir belediye başkan adayı Yasin Öztürk “Biz Sosyal belediyecilik yapacağız. Kimse aç açık kalmayacak. Ondan bundan değil rozeti çıkartıp Denizli’nin başkanı olacağım” dedi.
Vatandaş Ahmet ve İyi Parti Denizli Büyükşehir Başkan Adayı Yasin Öztürk’ün programını Ege’nin en farklı YouTube kanalı Ege yön TV den izleyebilirsiniz.
Abone olmayı beğenmeyi unutmayın.
Vatandaş Ahmet soruyor
Ege yön TV vatandaşın sesi oluyor.