Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Keskin: “İktidar bir sabah Suriye’ye birlik gönderirse hiç şaşmayın”

Adnan Keskin Egeyön TV’de Ahmet Deda’nın sunumu ile Ege’de Politika programına katıldı. Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Egeyön TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Seçim sonucunun ne olacağı hakkındaki görüşünü paylaşan Adnan Keskin ;”Olağanüstü bir durum olmazsa, siyasette çılgın bir durum yaşanmazsa Millet İttifakı’nın kazanacağını görüyorum. Bir ama eklemek istiyorum. İktidar o kadar kirliliğe bulaştı ki toplumu etkilemek için bir sabah Suriye’ye birlik gönderirse hiç şaşmayın. Baştaki arkadaş bir çılgınlık yaparsa şaşırmayın. ” dedi.

Adnan Keskin Egeyön TV’de

Egeyön TV Youtube kanalında yayımlanan Ege’de Politika programına konuk olan Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Gazeteci Ahmet Deda’nın sorularını yanıtladı.

“MİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU BARIŞA KATKI KOYACAKTIR”

Keskin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Halil İbrahim Sofrası çıkışı hakkında; “Türkiye’nin barışa ve birlikteliğe ihtiyacı var. Cumhurbaşkanı kamplaşma nedeniyle kendi içindeki insanlara bile savaş açtı. Kendi başbakanı Davutoğlu’na hırsız dedi. Bir ülkenin en üstündeki kamu görevlisi etrafındaki insanları toplumdan soyutlayacak, itibarını düşürecek açıklamalar yaparsa, varın siz gerisini düşünün. Bu yüzden insanları kamplaştırmayacak bir ittifaka ihtiyaç vardı. Halil İbrahim Sofrası tutmuştur. Dünya görüşleri çok farklı olan insanlar, Türkiye’nin içinde yaşadığı zorlukları ve ekonomik çöküntüyü fark ettikleri için Cumhuriyet’in felsefesine uygun parlamentoyu oluşturmak için yan yana geldi. Demokrasiyi işletecek bir anlayış oluştu. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu barışa katkı koyacak bir oluşumdur.” diye konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI’NIN KAZANACAĞINI GÖRÜYORUM AMA…”

Seçim sonucunun ne olacağı hakkındaki görüşünü paylaşan Adnan Keskin ;”Olağanüstü bir durum olmazsa, siyasette çılgın bir durum yaşanmazsa Millet İttifakı’nın kazanacağını görüyorum. Bir ama eklemek istiyorum. İktidar o kadar kirliliğe bulaştı ki toplumu etkilemek için bir sabah Suriye’ye birlik gönderirse hiç şaşmayın. Baştaki arkadaş bir çılgınlık yaparsa şaşırmayın. ” dedi.

“SANDIĞA GİTMEZSEN İTTİFAKIN DİBİNE DİNAMİT KOYMUŞ OLURSUN”

Ahmet Deda’nın ‘Basına, parti tabanına ve vatandaşlara seçim döneminde ne önerirsiniz?’ sorusuna Keskin; “Basın tarafsız bir şekilde haberlerini vermelidir. Gençlerimize, tüm yurttaşlarımıza ve parti tabanımıza ise tahriklere kapılmamalarını öneriyorum. Siyasi iktidar oluşturduğu kamplarda birbirine saldırmayı hedefliyor. Bu oyuna gelmemeliyiz. Burada sağ duyularına hakim olmalılar. Listelere kızıp sandığa gitmeyeceğiz diyenlere ise şu diyorum; ‘Bir ittifak kuruldu. CHP listesinde diğer partilerden adaylar var. Bu aday CHP’nin değil ittifak ortağının adayıdır. Bu ittifakın gereği budur. Sandığa gitmezsen ulusumuzun geleceği için kurulan ittifakın dibine dinamit koymuş olursun.” diye cevap verdi.