Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonkarahisar’da şehit Süleyman Şahin’in cenaze namazı niçin ikinci kez kılındı?

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazının ise Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AK Parti’li Veysel Eroğlu geç kaldığı için ikinci kez kılındığı belirtildi.

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı

Yeniçağ’da yer alan habere göre, İdlib şehitlerimizden Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin için Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde tören düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen cenaze töreni akabinde öğle namazını müteakip kılınan şehit yüzbaşının cenaze namazı, ikinci kez kılındı.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, cenaze namazının kıldırmasının ardından cemaate seslenerek, cami cemaatinin yetişememesinden dolayı cenaze namazının ikinci defa kılınacağını belirtti. Ancak, şehit Yüzbaşı Şahin’in cenaze namazının  Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu’nun geç kalması nedeniyle ikinci defa kılındığı belirtildi.

İLK NAMAZDA EROĞLU YOK, İKİNCİ NAMAZDA ŞEHİT YAKINLARININ YANINDA SAF TUTUYOR

Bazı basın organları tarafından Veysel Eroğlu’nun geç kalması nedeniyle değil, Şehit Süleyman Şahin’in silah arkadaşlarının geç kalması nedeniyle ikinci kez kılındığı iddia edildi. Ancak cenaze kılınan ilk namaz fotoğraflarında Veysel Eroğlu’nun cenaze namazı kılan cemaatte yer almadığı görülüyor. Veysel Eroğlu’nujn kendi resmi twitter hesabında ise Eroğlu, şehit yakınlarının hemen yanında yer alıyor.

AYLİN CESUR’UN TEPKİ ÇEKEN VİDEOSU’NDA DA EROĞLU YOK

Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyon Dinar’daki cenazesi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cenaze namazı sırasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmesiyle de gündeme gelmiş ve Cesur tepki toplamıştı. Bahsi geçen videoda da ilk namaz kılınırken Veysel Eroğlu’nun cemaat içerisinde olmadığı görülebiliyor.

Kaynak Yeniçağ: Şehit yüzbaşının cenaze namazı AKP’li isim için ikinci kez kılındı