Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonkarahisar Dinar’da tur otobüsü devrildi.. ilk belirlemelere göre 1 ölü 29 yaralı

Afyonkarahisar’a bağlı Dinar ilçesinde Denizli’nin Pamukkale ilçesinden Nevşehir Kapadokya’ya giden tur otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybederken 4’ü ağır 29 kişi yaralandı.

 Afyonkarahisar'a bağlı Dinar

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Denizli’den hareket eden tur otobüsü Tatarlı Beldesi yakınlarında devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 4’ü ağır 29 kişi de yaralandı. Çok sayıda sağlık ekiplerinin kaza bölgesine ulaştığı ve yaralıların çevre hastanelerine kaldırma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

MALEZYALI TURİSTLERİ TAŞIYORDU

Malezyalı turistleri taşıdığı belirlenen tur otobüsünde yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yardım ederken, otobüsün içinde mahsur kalan yaralıları vatandaşlar kendi imkânları ile dışarıya çıkardı. Daha sonra olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.