Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Çevikkol Milas İçin Yola Çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milas’ta önde gelen isimlerinden Ahmet Çevikkol 4. defa CHP’den Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurdu.

Ahmet Çevikkol, CHP Milas İlçe Başkanlığına giderek Başkan İlgin Göktepe’ye başvurusunu sunan Ahmet Çevikkol Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığını resmen gerçekleştirdi. Çevikkol, Göktepe’ye 13 sayfalık proje dosyasını da sundu.

ÇEVİKKOL’DAN İDDİALI MANİFESTO

Çevikkol manifestosunda;”Türkiye’nin en fazla dikkat çeken bölgelerinden biri olan tarih ve turizm cenneti Ege’de ”Dünya Kenti Milas” düşüncemizin hep ön planında olacaktır. Yepyeni bir belediyecilik anlayışı ile başlatacağımız çalışmalar, inanıyorum ki Milas’ımız hakettiği seviyeye çok kısa sürede çıkacaktır. Tarihten gelen avantajlarımızı değerlendirerek, ayrıca günümüz koşullarında çevremizde oluşan turizm merkezlerinin ortasındaki Milas’ı tüm Türkiye’ye örnek olacak kentleşmeyi gerçekleştirecektir. Belediyeyi sadece güncel sorunların çözüm yeri olarak görmüyorum. Milas Belediyesi Milas’ın geleceğini şekillendirip çağdaş kentleşmenin gereği projeler üreten ve bunarı kısa sürede hayata geçiren belediye olacaktır. Yarınları inşa etmenin ön koşulu; Milas’ta var olan tarih ve kültür birikimine sahip çıkmaktır. Milas’ın Ege bölgesinde huzur yeri olabilmesi için; öncelikle Milas kimliğinin ”Hizmet Kenti” olarak planlamaktır. Milas bu anlayışa uygun bir kenttir. Planladığımız yeni yönetim tarzına uygun olarak, Milas kendini yenileyecek olanaklara sahip olarak belediyemiz teknolojik yönden sürekli kendini geliştirip böylelikle Milas ekonomik canlılığa dolayısıyla Milas’ta yaşayanlar da çağdaş yaşam koşullarına ulaşacaktır. Milas’ın sorunlarını tespit edebilecek, çözümler getirebilecek ve bu çözüm süreçlerini iyi yönetecek bilgi ve deneyime sahibim. Milas için deneyimli uzman kadrolarla, yenilikçi, şeffaf, çözüm odaklı ve ekip ruhu ile partim CHP’nin ilkeleri,değerleri,anlayışı ve duyarlılık bilinciyle çalışacağıma söz veriyorum. Milas’a ve Milas’ta yaşayanlara ”AYRIMSIZ HİZMET” etmek için Milas Belediye Başkanlığına aday adaylığımı ilan ediyorum”sözlerine yer verdi.

AHMET ÇEVİKKOL KİMDİR?

8 Şubat 1959’da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Milas’ta tamamladı. 1 çocuk babası. Ersu şirketler grubu,Teksan Jeneratör San, İlk Umut, Dilifen ve Doruk Dershanelerinde yöneticilik yaptı. Sistem 2000 dershanesinin kurucusu ve sahibi. Halk evi(Milas ve Kadıköy şubeleri) üyesi, Milas Yüksek Öğrenim Derneği eski sekreteri, Muğla ili ve ilçeleri üyesi, TÜKODER üyesi, Milas Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi ve kurultay delegesi, Hacı Bektaş Veli Derneği Kurultay delegesi, AÖF Derneği üyesi, DİSK Basın İş Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Eğitim Sen Kadıköy 2 nolu şube üyesi, Milas ADD şube üyesi, Milas Düşün Kültür Sanat Derneği üyesi, Milas Yörük Obaları Dernek üyesi, SHP Kadıköy Belediye Başkanı Dr. Cengiz Özyalçın’ın danışmanlığı(1989-1994), SHP İstanbul İnsan Hakları Komisyonu Kurucusu ve İl Sekreterliği(1990-1994), SHP Kadıköy ilçe yönetim kurulu üyeliği, CHP İstanbul İl Delegeliği, CHP Kadıköy yönetim kurulu üyeliği, CHO Kadıköy meclis üyeliği(1999-2004), CHP Milas Belediye Başkan Aday Adaylığı (2004-2009-2014).