Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deda: Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e vefasızlık yapıldı

Haber: Bora Özizmirli Genel

Haber: Bora Özizmirli

Genel Koordinatörümüz Ahmet Deda, videolu mesaj yayımladı. Videolu mesajında Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in merkeze alınmasıyla ilgili konuşan Deda, valiye vefasızlık yapıldığını belirtti.


“DEPREM BÖLGESİNDE İNSANÜSTÜ, FARKLI YERİNDE ÇALIŞMALAR YAPTI”

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in rahatsızlığına rağmen deprem bölgesinde başarılı işler yaptığını vurgulayan Ahmet Deda açıklamasında şunları kaydetti:

“Denizli Valisi Ali Fuat Atik merkeze alındı. Denizli’de sevilen, çalışkan bir valiydi. Bu süreç içerisinde deprem döneminde 11 ilin Hatay Koordinasyon Valisiydi.

Gerçekten orada insanüstü farklı,yerinde çalışmalar yaptı. Denizli Belediyesi’nin ve bölgemizdeki hizmetleri de iyi koordine ederek orada bir mezarlık kurdu orada hizmetleri elinden geldiğince yaptı ve yapıldı.

Denizli’den Hatay’a yardımlar daha koordineli aktı. Çünkü o koordinasyonu ne kadar doğru yaparsanız başarıya o kadar imza atarsınız. Buraya kadar eyvallah.

İşin ilginç yanı da vali rahatsızdır. Bu rahatsızlığını hiç bir zaman görevinin önüne koymadı. O kanser tedavisi görürken öncelikle Hatay’da bir değil 10 kat hizmet etti.” ifadelerine yer verdi.


“İYİLİĞİN, ÇALIŞKANLIĞIN BEDELİ ONU MERKEZE ALMAK MI?”

“Vali bu hizmetlerin karşısında ne oldu?” sorusunu da yönelten Ahmet Deda, bu hizmetlerinin karşısında Ali Fuat Atik’in merkeze alındığın belirterek,” insanüstü gayretiyle çalıştıysa bu çalışmanın bedeli bu olmamalıdır “ ifadelerine yer verdi..

Bu konuda başta Sayın Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı’na itirazı olduğunu söyleyen Ahmed Deda açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Bu hizmetlerin karşısında Ali Fuat Atik merkeze alındı. Şimdi her şey den önce sayın İçişleri Bakanı’na sayın yetkilelere, Sayın Cumhurbaşkanına burada itirazım var. Neden? Vali ile aynı görüşte olmayabilirim. Valiyle farklı siyasi görüşlerde olduğumuz elbette doğrudur. Ama vali insanüstü gayretiyle çalıştıysa bu çalışmanın bedeli bu olmamalıdır. Gerçekten bu olmamalıdır.

Çünkü siz bürokratları bu anlamda ödüllendirirseniz yarın iş nasıl yaptırılır? Şimdi dişiyle tırnağıyla çalışıyor, ödül merkeze gidiyor. Başka birine verebilirdiniz, başka birine değerlendirebilirdiniz. Yani iyiliğin, çalışkanlığın bedeli onu merkeze almak mı? Bu bakımdan bir gazeteci olarak bir Ahmed Deda analizci olarak bir insan olarak buna şiddetle karşıyım.”dedi.


” VALİ SAYIN ALİ FUAT ATİK’E YETERİNCE SAHİP ÇIKAMADIK”

Ahmet Deda bir eleştirisinide Denizli lobisine yaptı. Vali Ali Fuat Atik’in merkeze alınmasına Denizli Lobisi’nin sessiz kaldığını işaret eden Deda,” Sayın valinin arkasında durmalıydık ve masaya yumruğa vurmamız gerekiyordu. Biz bu kafayla gidersek Ankara’dan Denizli’ye ne yeterli hizmet alabiliriz nede güç alabiliriz. “dedi.

Ahmet Deda devamında “Ben beklerdim ki Denizli’nin lobisinden bu şehrin lobicilerinden ‘Yanlış yaptınız efendim! Ey AK Partililer,ey milletvekilleri, ey Sayın Bakan bizim valimize bir yanlış yapıldı’ serzenişini duymak isterdim. Ama Denizli Platformu’undan çık çıkmadı. Denizli’nin önde gelen siyasilerinden, etkin kimliklerden bir ses çıkmadı. Şimdi bu sesin çıkmaması bir insan olarak beni üzdü. Yani Denizli’deki lobi biraz hazıra kanaat getirmiş durumda. Ne verilirse ne yapılırsa emriniz ola, başımız üstüne. Yok böyle bir şey eğer biz Denizliliysek doğruya doğru, eğriye eğri masaya yumruğumuzu vurmalıyız. O bakımdan vefa önemli bir şeydir. Sayın valiye karşı vefasızlık ettik. Denizli lobisi olarak böylesi bir durumda sayın valinin arkasında durmalıydık ve masaya yumruğa vurmamız gerekiyordu. Biz bu kafayla gidersek Ankara’dan Denizli’ye ne yeterli hizmet alabiliriz nede güç alabiliriz. Onun içindir ki biz şunu kabul edelim. Bir insan olarak bunu kabul ediyorum bir özeleştiri veriyorum. Biz Vali Sayın Ali Fuat Atik’e yeterince sahip çıkamadık. Bu bizim bir eksikliğimizdir. Bu eksiklik Denizli lobisinin eksikliğidir. Bu eksiklik bize artı değil eksi yazar. Onun için Sayın Vali’ye hayırlı yolculuklar , güle güle diyorum. Ama buradan da üzüntülerimi belirtiyorum. Umarım sağlık yönünden daha huzurlu, mutlu olur ve sağlığına kavuşur ve her zaman bizim gönlümüzde olacaktır. Herşey gönlünüzce olsun.” dedi.
İşte Ahmet Deda’nın video açıklamasının linki:
https://www.youtube.com/watch?v=nDaa8WDEIDY