Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deda Yazdı: Adalet Tiyatrosu

Seçilirken bir umut saçan

Denizli Merkezefendi CHP ilçe başkanlığında seyirci az. Hayli adaletsiz bir tiyatro sergileniyor. Bunu kim diyor? Bunu ismi bizde partililer söylüyor. Bir çoğu üzgün. Bir çoğu ‘partiden soğutulma çalışması bunlar’ diyorlar.

Seçilirken bir umut saçan Tolga Varlıker pratikte CHP kulislerinde çok çabuk hatta bir seçim önü eridi. Daha da ilerisi yanlış üstüne yanlış yapıyor.

CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Aday Adayı Sabri Yıldız

Bir ilçe teşkilatı düşünün ki, meclis üyesi olmak için istifa ediyor. Bu yetmedi geride kalanların dördü aday belirleme olayına kızıyor. Üçü daha istifa. Ne kaldı geride 16-7=9 kişi. (Köşe yazımın ilk halinde rakamları yanlış yazmışım, bunun için de özür dilerim)

Bu neden böyle oldu? Merkezefendi tavrını geç mi koydu? Yoksa gözden mi çıkartıldı?

CHP Merkezefendi Aday Adayı Şeniz Süzek Doğan

İlçe başkanı Tolga Varlıker genel merkeze karşı bizim adayımız Av. Şeniz Süzek Doğan dedi. İmzalar atıldı. Hep bir ağızdan ‘bir kadın adayı Merkezefendiye seçmemiz lazım gelir’ dedi. Bu noktada olaya ‘hayır’ diyen dört yönetici ‘biz yokuz’ dedi.

Her fırsatta demokrasi diyen Tolga Varlıker bir hamle daha yaptı. Genel merkez yöneticilerini ön yoklama konusunda ikna etti. Üç bin küsur partili sandığa gidecek oy kullanacak. Üç adaydan birine oy verecek.

Peki verilen oylarla birinci gelen Merkezefendinin adayı mı? olacak. Yoksa bu sandık bir tiyatro mu olacak?

CHP Merkezefendi Belediye Başkanlığı aday adayı Sedat Demirci

Neden bunu soruyorum?

Öncelikle Tolga Varlıker belki Denizli’nin Merkezefendi ilçesi İYİ Partinin olabilir diyor. Kime? En yakınındaki partililere.

Yine Tolga Varlıker eğer bir eğilim yoklaması istemişse bu saatten sonra üç adaya karşı DEMOKRASİ’yi işletmeliydi. Yani Merkezefendi ilçe binasından bir aday için oy istenme olayı demokrasiye tiyatro karıştırdı.

Durum böyle olunca her şey göstermelik.

Ben derim ki Tolga Varlıker bu tiyatronun yönetmenliğini yapamadı. En iyisi kısa yoldan istifa etmeli. Hiç olmaz ise demokrasinin finali demokratik olmalı.  

Bu yazım üzerine beni arayan Tolga Varlıker, ‘Büyükşehir’i veren Genel Merkezin, Merkezefendi ve Pamukkale’yi de İYİ Parti’ye verebileceğini sadece ben değil, partideki herkes konuşuyor. Ben Merkezefendi’de eğilim yoklaması ile sandık kurarak bu ihtimali ortadan kaldırdım.’ dedi.

ir çoğu ‘partiden soğutulma çalışması bunlar’ diyorlar.

Seçilirken bir umut saçan Tolga Varlıker pratikte CHP kulislerinde çok çabuk hatta bir seçim önü eridi. Daha da ilerisi yanlış üstüne yanlış yapıyor.
CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Aday Adayı Sabri Yıldız
Bir ilçe teşkilatı düşünün ki, meclis üyesi olmak için istifa ediyor. Bu yetmedi geride kalanların dördü aday belirleme olayına kızıyor. Bir dördü daha istifa. Ne kaldı geride 17-9=8 kişi. Bu neden böyle oldu? Merkezefendi tavrını geç mi koydu? Yoksa gözden mi çıkartıldı?
CHP Merkezefendi Aday Adayı Şeniz Süzek Doğan
İlçe başkanı Tolga Varlıker genel merkeze karşı bizim adayımız Av. Şeniz Süzek Doğan dedi. İmzalar atıldı. Hep bir ağızdan ‘bir kadın adayı Merkezefendiye seçmemiz lazım gelir’ dedi. Bu noktada olaya ‘hayır’ diyen dört yönetici ‘biz yokuz’ dedi. Her fırsatta demokrasi diyen Tolga Varlıker bir hamle daha yaptı. Genel merkez yöneticilerini ön yoklama konusunda ikna etti. Üç bin küsur partili sandığa gidecek oy kullanacak. Üç adaydan birine oy verecek. Peki verilen oylarla birinci gelen Merkezefendinin adayı mı? olacak. Yoksa bu sandık bir tiyatro mu olacak?
CHP Merkezefendi Belediye Başkanlığı aday adayı Sedat Demirci
Neden bunu soruyorum? Öncelikle Tolga Varlıker belki Denizli’nin Merkezefendi ilçesi İYİ Partinin olabilir diyor. Kime? En yakınındaki partililere. Yine Tolga Varlıker eğer bir eğilim yoklaması istemişse bu saatten sonra üç adaya karşı DEMOKRASİ’yi işletmeliydi. Yani Merkezefendi ilçe binasından bir aday için oy istenme olayı demokrasiye tiyatro karıştırdı. Durum böyle olunca her şey göstermelik. Ben derim ki Tolga Varlıker bu tiyatronun yönetmenliğini yapamadı. En iyisi kısa yoldan istifa etmeli. Hiç olmaz ise demokrasinin finali demokratik olmalı.