Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İzmir’de Mazbata Heyecanı

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından  Milletvekili seçilenlerin mazbata töreni heyecanı yaşandı. 

 

İzmir’den milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Alpay Özalan, Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar Fuar Kültürpark’ta bulunan İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Sümer’in elinden  mazbatalarını aldı.

Mazbata törenine yoğun katılım olurken  26. Dönem’de Başbakanlık koltuğunda oturan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın mazbatasını ise İl Başkanı Aydın Şengül teslim aldı.

https://youtu.be/EamjTFtoh7U

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül mazbata töreninin ardından yaptı konusmada şunları söyledi: “Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadı.  Seçilen arkadaşlarımızın İzmir’i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. İnşallah halk vatandaş onlardan çok şey bekleyerek, güvenerek onlara destek verdi. Arkadaşlarımızın bu desteği boşa çıkarmayacağına inanıyoruz.Bundan sonraki süreçte tüm siyasi partiler artık kutuplaşmayı, çatışmayı, ötekileştirmeyi bir kenara bırakıp, ortak değerimiz olan devlete ve millete hizmet noktasında birleşiriz. Mazbatalarımızın ve vekillerimizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Yeni sistem şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Meclis’te birinci parti olup 300’ün altında olmamıza rağmen şu anda yeni sistemden dolayı koalisyon olasılıklarını konuşmuyoruz. 25 Haziran sabahında istikrarlı bir ülkeye uyandık. Bizler İzmir’e 7 senedir İzmir’e hizmet veriyoruz. Bir 5 yıl daha hizmet vereceğiz. 27. dönem hayırlı olsun” dedi.