Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Fırat’tan Özköylü ve Yeni Teknik Direktör Açıklaması

Denizlispor’da teknik direktör Osman

Denizlispor’da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar resmen ayrıldı.Yaşanan ayrılığın ardından yeni hoca arayışları hakkında Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat açıklamalarda bulundu.

Denizlispor yönetimi bugün teknik direktör Osman Özköylü ile gerçekleştirilen son görüşmenin ardından ayrılığın resmen gerçekleştiğini açıkladı. Osman Özköylü’nün 1 milyon TL tutarında sözleşmesi olduğu öğrenilirken. Özköylü’ye 175 bin TL önceki ödemeler dahil olmak üzere toplam 440 bin TL ödeme yapıldığı açıklandı. Özköylü’nün tazminat almadığı belirtildi. Ayrıca kulüpten 8 hafta boyunca hiçbir prim ödemesi alacağı bulunmadığının altı çizildi.

Denizlispor yönetiminin bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat açıklamalarda bulundu.

KARŞILIKLI FESH EDİLDİ

Toplantıda ilk olarak söz alan Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat;” Kongre sürecinin ardından kulüpte maalesef istenmeyen sıkıntılar oldu. Osman Özköylü’nün yaptığı talihsiz açıklamalar bizleri bu noktaya getirdi. Bu sürecin ardından hocanın tazminatı ile ilgili bir bilgi kirliliği vardı. Bugün itibari ile Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Yaptığı suçlamalarıda kabul etmiyoruz.”dedi.

YENİ HOCA İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Tabiki merak edilen bir diğer konu takımın başına gelecek hoca. Şuanda yaptığımız toplantı sonucu görev bize verildi. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ama şuanda isim veremiyoruz. Uzun süre beraber çalışabilecek hoca adayı bakıyoruz. Milli takım arasında olduğumuz için takım şuanda izinli. Hocanın ayrılmadan önce verdiği programa göre takım Çarşamba veya Perşembe günü toplanacak. Sportif Direktörle yeni bir program belirleyerek alt yapı hocalarımızla çalışmalara başlayacağız.”dedi.

OĞUZ ÇETİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ali Fırat, Oğuz Çetin ile görüştüklerini ancak sonuç alamadıklarını söyledi. Fırat:”Oğuz Çetin adaylarımız arasındaydı ancak kariyer planlamasında başka düşünceleri olduğu için teklifimizden memnuniyet duyduğunu ancak kabul edemeyeceğini belirtti.