Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“ALİAĞA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK 40 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİRDİK”

Aliağa Gümrük Müdürü Mehmet

Aliağa Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık, “Gümrük müdürlüğü olarak geçtiğimiz yıl yaklaşık 40 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Gümrük müdürlükleri bazında Türkiye’de en çok ihracat yapan 2’nci müdürlük olduk” dedi.


Aliağa Gümrük Müdürlüğü, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi. Programda konuşan Aliağa Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık, gümrük müdürlüğü olarak geçtiğimiz yıl yaklaşık 40 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini söyledi. Arık, “Gümrük müdürlükleri bazında Türkiye’de en çok ihracat yapan 2’nci müdürlük olduk. Limanlarımız Türkiye’de yük elleçlemede 2. sırada yer aldı” dedi.

ALİAĞA GÜMRÜK MÜDÜRÜ MEHMET SALİH ARIK, “GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK GEÇTİĞİMİZ YIL YAKLAŞIK 40 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİRDİK. GÜMRÜK MÜDÜRLÜKLERİ BAZINDA TÜRKİYE’DE EN ÇOK İHRACAT YAPAN 2’NCİ MÜDÜRLÜK OLDUK” DEDİ. (İHA/İZMİR-İHA) Aliağa Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık, “Gümrük müdürlüğü olarak geçtiğimiz yıl yaklaşık 40 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Gümrük müdürlükleri bazında Türkiye’de en çok ihracat yapan 2’nci müdürlük olduk” dedi.


Aliağa limanlarından gerçekleştirilen ticaretin ülke ekonomisi için lokomotif görev üstlendiğini belirten Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney de, Aliağa’nın her geçen gün her alanda büyüyen bir kent haline geldiğini söyledi.


Program, yapılan plaket takdimleri sonrası çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Etkinliğe ayrıca, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı, Aliağa Gümrük Müdürü Mehmet Salih Arık, DTO Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, liman temsilcileri ile gümrük çalışanları katıldı.