Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altılı Masa cumhurbaşkanı adayını belirliyor.. Ne zaman açıklanacak?

Altılı Masa’nın 2 Mart (bugün) toplanıyor. 12’nci toplantısını gerçekleştirecek Altılı Masa cumhurbaşkanı adayını belirleyecek. Peki Altılı Masa’nın adayı ne zaman açıklanacak. Detaylar haberimizde…

Altılı Masa'nın 2 Mart

Altılı Masa’nın 12’nci toplantısı 2 Mart Perşem(bugün) gerçekleştirilecek. Toplantı büyük bir öneme sahip olacak. Toplantıda CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin katılımıyla ortak bir adayda uzlaşı sağlanması ve bir ismin Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesi toplantının ana gündem maddesi olacak.

ALTILI MASA TOPLANTISI NE ZAMAN, NEREDE?

Altılı Masa’nın toplantısı Saadet Partisi Genel Merkezi’nde saat 14.00’te yapılacak.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Şubat’ta bir araya geldi. 2 saat süren toplantıda rahatsızlıklara neden olan konuların büyük ölçüde çözüldüğü belirtildi. Akşener’in, katıldığı bir televizyon programında “Noter değiliz, adayı masa belirleyecek” söyleminin ardından yapılan toplantının, ittifak için büyük önem taşıdığı değerlendirmesi yapıldı. Kılıçdaroğlu’nun görüşme sonrası gerçekleşen CHP Merkez Yönetimi Kurulu toplantısında, kurmaylarına “İyi ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik, aramızda sorun yok” dediği öğrenildi.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ 2 MART DEMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 6’lı masanın 2 Mart’taki buluşması hakkında açıklamalarda bulundu. Zorlu, “Aday ismi 2 Mart’ta belli olacak” dedi.

Altılı masanın perşembe günkü toplantısı öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlardan birinin aday olmasının mutabakatı güçlendireceğini ifade etti. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Demokrat Parti olarak aday olmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.

ADAY NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü toplantıda adayın belirleneceği ancak ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi.