Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya Konyaaltı’dan intihar eden Selim Şimşek ve ailesi Tüm Türkiye’yi sarstı!

İstanbul’un Fatih ilçesinde toplu oalrak intihar eden 4 kardeşin ardından bu kez de Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde 4 kişilik ailenin siyanür içerek intihar ettiği haberi ülkeyi sarstı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde toplu
https://youtu.be/d1s_7Gs1XN0

Antalya’ya bağlı Konyaaltı ilçesi Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokak’taki 8 katlı bir binanın son katında meydana gelen olayda 36 yaşındaki baba Selim Şimşek, eşi 38 yaşındaki anne Sultan Şimşek ile çocukları 9 yaşındaki Ceren Şimşek ve Ali Çınar Şimşek, ailesinden haber alamayan bir yakını önce eve geldi. Kapı açılmayınca akraba evden ayrıldı. Gece yarısı yeniden eve gelen yine kapının açılmaması üzerine bu kez durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi.

SİYANÜR İLE ÖLMÜŞ OLABİLİRLER!

Savcılık talimatıyla eve giren polis salonda Selim Şimşek ve çocuklar Ceren ile Ali Çınar’ın ele ele cansız bedenlerini buldu. Banyoda ise anne Sultan Şimşek’in cesedini bulundu. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Şimşek, ailesinin siyanür zehirlenmesine bağlı ölmüş olabileceğini bildirdi. Bu şüphe üzerine polis ekipleri binayı boşaltırken, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bina önündeki yolda araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)ekipleri özel kıyafetler giyerek binada ve çevresinde inceleme yaptı.

AFYONKARAHİSAR’DAN EKİPLER GELECEK

Dairede siyanür bulunup bulunmadığının belirlenmesi için Afyonkarahisar’dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibinin gelmesi bekleniyor.