Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arkadaşları ile restoranda sohbet ederken aniden fenalaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, yaşamını yitirdi.

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE RESTORANDA ARKADAŞLARI İLE SOHBET ETTİĞİ SIRADA FENALAŞAN AV. ELİF ALEV ÇEVİKDAL, YAŞAMINI YİTİRDİ. (EREN AYHAN – HAMDİ YÖRÜR/MUĞLA-İHA) Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, yaşamını yitirdi.

Olay, Turgutreis Mahallesi’nde meydana geldi. Bir balık restoranında arkadaşları ile birlikte oturup sohbet eden 43 yaşındaki Elif Alev Çevikdal, aniden fenalaştı. O esnada restoranda bulunan bir sağlık çalışanı, kadına müdahale etti. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri geldi. 112 Acil Sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen 43 yaşındaki Elif Alev Çevikdal, kurtarılamadı. Cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat olduğu öğrenilen bir çocuk annesi Çevikdal’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Av. Elif Alev Çevikdal’ın, Bodrum’a bir davanın takibi için geldiği öğrenildi. Av. Elif Alev Çevikdal’ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü sanılıyor.