Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arslan’ın Vefatı Siyaset Dünyasını Üzüntüye Boğdu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Siyasiler ise bu acı kayıp dolayısıyla sosyal medyalarından mesajlar paylaştılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan, dün gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti. Tüm Türkiye’de büyük üzüntüye neden olan vefat dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Milletvekili Teoman Sancar, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştılar.

İŞTE TÜRKİYE SİYASETİNDEN ARSLAN MESAJLARI;

Kemal Kılıçdaroğlu

@kilicdarogluk

Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

454 kişi bunun hakkında konuşuyor

Gülizar Bicer Karaca@GulizarBicer

Olmadı, böyle olmamalıydı…

Değerli milletvekili arkadaşım, siyasi mücadele yoldaşım #KazımArslan abimizi kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyorum.
Allah rahmet eylesin.

Ailesine, sevenlerine,
CHP ailesine başsağlığı diliyorum.
Başımız sağolsun @herkesicinCHP @kazimarslan20

Gülizar Bicer Karaca adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Teoman Sancar@teomansancarchp

Parti büyüğümüz, kıymetli ağabeyim Kazım Arslan’ı ani bir rahatsızlık sonucu Antalya’da kaybettik.

Kendisini Antalya’ya yolcu etmiştim. Böyle bir haberi almanın yarattığı acının tarifi yok. Beyfendiliğin ve dürüstlüğün simgesi ağabeyim mekanın cennet olsun.

Teoman Sancar adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Ekrem İmamoğlu

@ekrem_imamoglu

Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ın vefat haberini üzüntüyle aldım. Vekilimize Allah’tan rahmet dilerim; Cumhuriyet Halk Partisi ailemin, yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.

384 kişi bunun hakkında konuşuyor

Av. Cahit ÖZKAN

@avcahitozkan

CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır niyaz ederim. Hemşehrilerimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

Av. Cahit ÖZKAN adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Şahin TİN 🇹🇷

@sahin_tin

CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır dilerim. Denizli’mizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

Şahin TİN 🇹🇷 adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Ahmet Yıldız

@A_Yildiz_

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.

Ahmet Yıldız adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Nilgün ÖK

@Nilgun_OK

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Nilgün ÖK adlı kişinin diğer Tweetlerini gör